Connect with us
Avatar

Published

on

Russel Brand se întoarce în Anglia natală pentru premiera celui mai nou film al său, „Arthur”, „Marea mahmureală 2” ajunge la Bankok, iar Kate Hudson dezvăluie secretele din spatele unui triunghi amoros, în Lumea Pro Cinema de duminică, de la 11.45.

Russel Brand se află la primul său rol principal în „Arthur”, în care joacă alături de Jennifer Garner şi Helen Mirren, iar la premiera britanică a filmului, actorul a venit însoţit de nu mai puţin celebra sa soţie, Katy Perry.

Cei doi se vor săruta pe covorul roşu, în Lumea Pro Cinema, iar actorul le va povesti telespectatorilor despre filmul care rulează deja în cinematografele din România.

Fanii comediei „Marea mahmureală” mai au doar puţin de aşteptat, partea a doua fiind programată să apară în cinematografele de la noi pe 3 iunie. De această dată, petrecerea burlacilor are loc la Bankok, iar Bradley Cooper, Ed Helm şi Zack Galifianakis o fac lată încă o dată, în regia lui Todd Phillips. Până la lansarea filmului, telespectatorii vor putea urmări imagini din „Marea Mahmureală 2” în Lumea Pro Cinema, unde regizorul Todd
Phillips va dezvălui câteva dintre lucrurile la care publicul să se aştepte.

Kate Hudson, faimoasă pentru rolurile sale din comedii romantice, revine pe marile ecrane, de această dată în „Iubit de împrumut”, alături de Ginnifer Goodwin şi John Krasinski. Povestea este inspirată din bestsellerul publicat de Emily Griffin, iar filmul este produs de dubla câştigătoare a premiului Oscar, Hilary Swank. Ce se ascunde în spatele unui triunghi amoros, când şi unde şi-au întâlnit cei mai buni prieteni şi ce aşteptări au de la film, actorii vor povesti în Lumea Pro Cinema. Mai mult, Kate Hudson le va împărtăşi fanilor şi detalii despre cea de-a doua sa sarcină. Actriţa mai are un fiu de şapte ani, din căsătoria cu Chris Robinson, iar acum este însărcinată cu cel de-al doilea copil, tot cu un rocker, şi anume Matthew Bellamy de la Muse.

În plus, tot în Lumea Pro Cinema, telespectatorii vor afla mai multe despre modelul care a înlocuit-o pe Megan Fox în Transformers 3, după ce aceasta a fost dată afară în urma unor comentarii negative la adresa regizorului Michael Bay. Fotomodel pentru Victoria Secret, Rosie Huntington-Whiteley are 24 de ani şi speră la o carieră la Hollywood. Hugh Jackman revine şi el într-un film de acţiune, „Real Steel”. Comparat cu Transformers, Hugh Jackman îşi apără filmul în Lumea Pro Cinema.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending