Connect with us

AUDIENȚE TV

„Capcană pentru părinţi” cu Lindsay Lohan, mai tare decât meciul din Champions League

Published

on

Comedia „Capcană pentru părinţi”, în regia lui Nancy Meyers, cu Lindsay Lohan, Dennis Quaid şi Natasha Richardson în rolurile principale, difuzată miercuri, 23 februarie, pe Prima TV, a fost mai urmărită decât meciul din Champions League.

Povestea celor două surori gemene, despărţite imediat după naştere, din cauza divorţului părinţilor, care se regăsesc într-o tabără şi pun la cale un plan prin care să-şi reunească familia, a ţinut telespectatorii cu ochii pe Prima TV.

Conform datelor furnizate de GfK România, producţia „Capcană pentru părinţi”, a înregistrat o medie de audienţă de 3,8 puncte de rating şi 10,6 procente cotă de piaţă, clasând Prima TV pe locul doi în preferinţele celor de acasă, în target-ul 15-44 ani, din mediul urban.

În intervalul de difuzare 22:15 – 22:49, filmul a înregistrat o medie de 5,6 % rating şi 16% share, devenind lider de piaţă. La acea oră, pe TVR 1 rula meciul de fotbal Internazionale Milano – Bayer Munchen, din Champions League, care a ocupat poziţia a doua în top, cu 3,9 puncte de rating şi 11,2 procente cota de piaţă.

Minutul de aur s-a înregistrat la 22:28, atunci când producţia „Capcană pentru părinţi” a atins un vârf de 7,5 puncte de rating şi 21,1 procente cotă de piaţă.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending