„Capcană pentru părinţi” cu Lindsay Lohan, mai tare decât meciul din Champions League

0
550

Comedia „Capcană pentru părinţi”, în regia lui Nancy Meyers, cu Lindsay Lohan, Dennis Quaid şi Natasha Richardson în rolurile principale, difuzată miercuri, 23 februarie, pe Prima TV, a fost mai urmărită decât meciul din Champions League.

Povestea celor două surori gemene, despărţite imediat după naştere, din cauza divorţului părinţilor, care se regăsesc într-o tabără şi pun la cale un plan prin care să-şi reunească familia, a ţinut telespectatorii cu ochii pe Prima TV.

Conform datelor furnizate de GfK România, producţia „Capcană pentru părinţi”, a înregistrat o medie de audienţă de 3,8 puncte de rating şi 10,6 procente cotă de piaţă, clasând Prima TV pe locul doi în preferinţele celor de acasă, în target-ul 15-44 ani, din mediul urban.

În intervalul de difuzare 22:15 – 22:49, filmul a înregistrat o medie de 5,6 % rating şi 16% share, devenind lider de piaţă. La acea oră, pe TVR 1 rula meciul de fotbal Internazionale Milano – Bayer Munchen, din Champions League, care a ocupat poziţia a doua în top, cu 3,9 puncte de rating şi 11,2 procente cota de piaţă.

Minutul de aur s-a înregistrat la 22:28, atunci când producţia „Capcană pentru părinţi” a atins un vârf de 7,5 puncte de rating şi 21,1 procente cotă de piaţă.

Comentarii