„Câştigi în 60 de secunde” asigură bugetul unui concurent pentru scutece şi biberoane - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

„Câştigi în 60 de secunde” asigură bugetul unui concurent pentru scutece şi biberoane

Published

on

Cel mai tare gameshow din lume, „Câştigi în 60 de secunde”, vine în sprijinul românilor în vremuri de criză.  Premiul de 50.000 de lei tentează mulţi români, care abia mai pot face faţă perioadei de recesiune.

 

Concurentul celei de-a cincea ediţii „Câştigi în 60 de secunde” are parte de o provocare pe cinste chiar înainte de cel mai important eveniment din viaţa sa: naşterea primului copil. Cum se va descurca acesta, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări marţi, 3 mai, de la ora 20:20, la „Câştigi în 60 de secunde”.

 

Ariel Şerban are 39 de ani, este căsătorit şi locuieşte în Voluntari. În aşteptarea celei mai mari provocări din viaţa sa – aceea de a fi tătic, Ariel a dorit să îşi dozeze adrenalina, antrenându-se împreună cu cei de la „Câştigi în 60 de secunde”.

 

Premiul pus în joc de gameshow-ul prezentat de Dan Negru, de 50.000 de lei, este o sumă extrem de tentantă, ţinând cont de impasul financiar pe care îl traversează România în această perioadă. De mai bine de jumătate de an, Ariel nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă, iar ajutorul de şomaj cu siguranţă nu poate fi considerat un venit care să asigure venirea pe lume a unui copil.

 

Fire curajoasă şi cu simţul competiţiei, Ariel nu s-a lăsat descurajat de situaţia prin care trece şi nu şi-a pierdut nici simţul umorului. Banii pe care speră să îi câştige în emisiune vrea să îi cheltuiască cu copilul care urmează să vină pe lume. Însărcinată în luna a 9-a, soţia sa nu a putut fi prezentă pe platoul de filmare pentru a-l încuraja pe Ariel, însă viitorul bunic l-a susţinut pe tot parcursul probelor.

 

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, Antena 1 le aduce românilor cel mai tare gameshow din lume: „ Câştigi în 60 de secunde”, un concurs incitant cu o miză de 50.000 de lei. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concureazã individual şi care se luptã doar cu propriile limite şi cu timpul – 60 de secunde pentru a-şi demonstra îndemânarea.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending