marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni„De la A la Net” începe la TVR INFO

  „De la A la Net” începe la TVR INFO

  Valoarea unei informaţii creşte direct proportional cu timpul în care ajunge în mâinile celor care au nevoie de ea. În secolul vitezei, acest lucru poate fi la îndemâna tuturor doar dacă suntem conectaţi la reţea. În fiecare duminică, la 13.30, pe TVR INFO, Elena Crăciun vă spune De la A la Net care sunt noutăţile IT&C ale săptămânii.

  Din emisiune nu lipsesc rubrici precum Ştirile săptămânii, Agenda digitală (principalele decizii, reglementări şi iniţiative IT&C la nivel guvernamental, local sau european), Comunicaţii electronice (cele mai noi initiaţive şi programe ale furnizorilor de comunicaţii electronice), Învaţă business cu mine! (poveştile unor întreprinzători români care s-au remarcat în oricare dintre subdomeniile IT&C.

  Vor fi şi dialoguri cu manageri de succes ai unor companii internaţionale prezente în România), De la bloggeri… (teme de interes general), Adevăr şi mit despre… (cele mai controversate subiecte IT&C, cu păreri pro şi contra), Concurs (cu premii în produse IT).

  Elena Crăciun s-a alăturat echipei TVR în 2010, ca reporter economic în cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport. „Emisiunea De la A la Net îmbină perfect pasiunea mea pentru gadget-uri cu pasiunea pentru meseria mea. Acum împărtăşesc şi publicului cele mai noi şi utile informaţii din domeniul IT&C, unul dintre motoarele economiei europene.”, spune Elena.

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente