Mihaela Radulescu revine „Duminica în familie“, la Realitatea TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg revine pe micile ecrane la Realitatea TV. Responsabil de întoarcerea realizatoarei este Mihai Tatulici, care va fi producător delegat şi va superviza, din partea Realitatea TV. Vedeta va face naveta la finalul fiecărei săptămâni de la Monte Carlo la Bucureşti pentru emisiunea „Duminica în familie“, pe care o va realiza, din luna martie, la Realitatea TV.

Deşi de aproape trei ani s-a mutat la Monte Carlo ca să scape de presă şi ca să-şi crească copilul, Mihaela Rădulescu îşi va petrece weekendurile în ograda fostului soţ, Elan Schwartzenberg, la Realitatea TV, unde va realiza emisiunea „Duminica în familie”. „Mie mi s-a părut că a ieşit prematur din viaţa de televiziune şi a durat ceva până am convins-o să revină. Având un copil mic de care se ocupă, este destul de complicat până şi să-i aranjezi avioanele de la Monte Carlo la Bucureşti şi retur.”, spune Mihai Tatulici.

„Relaţia este construită pe baza vechii amiciţii dintre mine şi Mihaela. O cunosc foarte bine, ştiu potenţialul ei şi am lucrat cu foarte mare plăcere şi la format, şi la rubrici.”, adaugă Tatulici. Contactaţi de „Adevărul”, Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg nu au dorit să vorbească despre acest subiect. Nu este prima oară când Mihaela Rădulescu primeşte propuneri de la televiziunea fostului soţ.

Acum patru luni, ea povestea că a fost ofertată de mai multe televiziuni, inclusiv de Realitatea TV, dar nu a ajuns a nicio înţelegere, din cauză că nu voia să-şi lase copilul singur. Dacă până acum „Duminica în familie” însemna divertisment pur, noua emisiune, ce va dura trei ore şi se va difuza în fiecare duminică, de la 14.00 la 17.00, va fi adaptată la grila unei televiziuni de ştiri.

„Este un format nou, foarte performant, infotainment. Sunt multe informaţii din foarte multe domenii, legate de familie. În general, sunt invitate mari personalităţi.”, explică Mihai Tatulici. „Emisiunea va fi condimentată cu foarte multe materiale informative, reportaje, foarte multă publicistică.”, adaugă omul de televiziune. În proiect sunt implicaţi, direct, în jur de 60 de oameni. Suportul tehnic este asigurat de Realitatea TV, echipa redacţională este subordonată companiei de producţie cu care lucrează Mihaela Rădulescu, aceeaşi care a produs şi emisiunile realizate până acum la Antena 1.

Mihai Tatulici va fi producător delegat, supervizând toate procesele. „Lucrăm pe internet toată săptămâna. În acest fel, Mihaela controlează evoluţia producţiei, vine în Bucureşti vineri sau sâmbătă şi pleacă luni, în fiecare săptămână.”, spune Tatulici.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending