Connect with us

Emisiuni

„Grădina cu îngeri”, de Crăciun la TVR Cultural

Published

on

Reclame

TVR Cultural difuzează duminică, 25 decembrie, de la ora 18.15, episodul cu numărul 13 din seria dedicată Campaniei Premiile TVR Cultural. „Grădina cu îngeri” este un film cu şi despre comunitatea de maici de la Mănăstirea Pasărea.

Mănăstirea Pasărea este unul dintre cele mai cunoscute aşezăminte monahale din România. Aici trăieşte o comunitate de maici a căror existenţă gravitează armonios în jurul credinţei creştine, dar şi a semenilor lor. Deşi sunt protejate de zidurile semeţe ale mănăstirii, maicile de la Pasărea sunt, fără îndoială, un sprijin pentru cei care trăiesc dincolo de curtea aşezământului.
În 1990, maica Mina şi maica Pavelida împreună cu ucenicele lor au construit un cămin pentru persoanele aflate în suferinţă. În prezent, maica Mateea, directorul acestei instituţii, se străduieşte să continue şi să extindă activitatea predecesoarelor sale.

Povestea măicuţelor de la Pasărea, forfota din atelierele de la mănăstire, munca şi grija oamenilor pentru oameni se regăsesc într-un documentar semnat de Cristina Rădulescu. „Grădina cu îngeri este un film despre oameni, despre generozitate, despre devotament este povestea tulburătoare a curajului de a face ceea ce spune Dumnezeu: „iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi””, povesteşte Cristina Rădulescu.

Episodul 13, „Grădina cu îngeri”, este programat în cadrul Campaniei Premiile TVR Cultural, duminică 25 decembrie, de la ora 18.15, pe TVR Cultural şi simulcast pe TVR HD şi va putea fi votat după vizionare, trimiţând SMS cu numărul „13”, la numărul de telefon 1269.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending