Connect with us

A-Z NEWS

„Lambada” şi „Live is life” se cântă la ,,ÎnTrecerea anilor”, numai la TVR 1

Published

on

Reclame

Ritmuri ameţitoare şi valuri de amintiri frumoase va aduce ediţia din 8 ianuarie a emisiunii ÎnTrecerea anilor. Trupa Kaoma, celebră mai ales datorită hitului „Lambada”, dar şi trupa austriacă Opus, care a încântat publicul cu melodia „Live Is Life”, sunt invitaţii lui Mircea Radu în studioul emisiunii, la întrecerea dintre anii ‘80 şi ’90.

Putini ştiu că titlul corect al cunoscutei piese a trupei Opus este „Live Is Life”, adică muzica interpretată live, aceasta este adevărata viaţă, cea care contează. „Live Is Life” a făcut furori încă din 1985 (când a fost lansată), obţinând locuri bune în clasamentele mai multor ţări. Opus a avut succes în Austria, Germania şi Elveţia. Formaţia, încă activă, nu a reuşit însă să reitereze succesul obţinut cu piesa „Live Is Life”.

Kaoma s-a înfiinţat în anul 1985, în Franţa, reunind foştii membri ai trupei Toure Kunda, şi anume: Chyco Dru (basist), Jacky Arconte (chitarist), Jean-Cloude Bonaventure (producător, clape), Michel Abihssina (percuţie), Fania (voce), Loalwa Braz (solista trupei) şi dansatorii Chico şi Roberta.

În videoclipul melodiei „Lambada” apărea un puşti care dansa pe plaja unde a fost filmat clipul. Acel puşti, Chico, a rămas în trupă până în prezent; telespectatorii îl vor vedea dansând pe ritmurile melodiei în studio la ÎnTrecerea anilor.

Tot la ediţia din 8 ianuarie, prin vocea-i inconfundabilă şi interpretarea plină de emoţie, Ilie Micolov readuce în atenţia publicului melodia „Dragoste la prima vedere”. Căpitanul „Craiova Maxima”, Costică Ştefănescu, vorbeşte despre drumul lui de când a fost legitimat în 1965 la Steaua până la momentul 1983, când echipa lui de suflet a câştigat trei titluri şi patru Cupe ale României, calificându-se în semifinala Cupei Cupelor.

Simona Amânar a adus acasă 17 medalii olimpice, europene şi mondiale şi este a doua sportivă româncă inclusă în International Gymnastics Hall of Fame, după Nadia Comăneci. Retrasă din activitatea competiţională din anul 2000, după Jocurile Olimpice de la Sydney, Amânar trăieşte acum la Timişoara, alături de soţul şi băieţelul ei.

Clownul Siminică vine să-şi spună povestea vieţii: s-a născut într-o cuşcă a leilor transformată în vagon de circ. Încă de la vârsta de 5 ani, Siminică preia tradiţia familiei şi începe să se pregătească pentru lumea circului. A făcut toată viaţa lui ce i-a plăcut, abordând genul comic modern, fără machiaj, doar cu câteva elemente de costum şi recuzită, parodiind diferite numere de circ, în timp ce în arenă se montau recuzita şi aparatele pentru numărul următor.

La ÎnTrecerea anilor cântă şi Marina Florea, Adrian Daminescu şi Bere Gratis. De asemenea, telespectatorii vor putea vedea un moment remember Laura Stoica, suţinut cu emoţie de Cristina Haios de la trupa Impact.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending