Connect with us

Emisiuni

„Ora de business” revine din 8 august la TVR 2, pe un nou tronson orar

Published

on

Emisiunea prezentată de Moise Guran va fi difuzată de la ora 20.30. Moise Guran este convins că ne aşteaptă o toamnă  „interesantă” din punct de vedere financiar şi economic.

Şi pentru că este preocupat să reflecte cât mai mult acest lucru în emisiunea sa, Ora de Business, el a decis să revină la TVR 2 din 8 august, cu ediţii zilnice, în direct, într-o perioadă în care alţii se bucură încă din plin de vacanţă.

După o întrerupere de circa patru săptămâni, Ora de Business revine la TVR 2 pe un nou tronson, mai bun, ea urmând să fie difuzată în prime-time.

„Începem al doilea sezon la TVR la o oră mai accesibilă publicului ocupat, care nu întotdeauna ajungea acasă la ora 19.00, dar care, sper eu, că la ora 20.30 ne va putea urmări cu uşurinţă. Vorba aceea, dacă se relansează economia, oamenii muncesc mai mult şi ajung acasă mai târziu, iar noi ţinem cont de acest lucru.”, declară Moise Guran despre Ora de Business.

Aşadar, din 8 august, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.30, telespectatorii pot afla cele mai noi informaţii şi analize economice aduse de Moise Guran la TVR 2 în emisiunea Ora de Business.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending