Connect with us

EVENTS

𝐆𝐢𝐠𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐋𝐚 𝐌𝐚𝐧𝐜𝐡𝐚, din 24 mai doar la cinema

Published

on

Reclame

Giganții din La Mancha, noua animație de la regizorul și artistul vizual argentinian Gonzalo Gutierrez (Aurora) propune o călătorie plină de culoare pentru întreaga familie! Filmul este realizat după un scenariu de Carlos Kotkin (Rio 2), se bazează pe celebra operă Don Quijote de La Mancha de Miguel De Cervantes și spune povestea lui Alfonso, un băiat de 11 ani cu o imaginație debordantă. El moștenește vitejia stră-stră-stră-străbunicului său, Don Quijote, și ar face orice pentru a-și apăra orașul natal, La Mancha, de monștri pe care nimeni altcineva nu-i vede. Animația palpitantă care ne îndeamnă să privim lumea dintr-un nou unghi va putea fi vizionată în România doar în cinematografe din 24 mai, distribuită de YAY Films. Cu ajutorul prieteniei și al imaginației, atât copiii, cât și adulții vor fi purtați într-o aventură fantastică!

Pentru a crea atmosfera vizuală unică și magică din film, creatorii Giganții din La Mancha au apelat la cei mai buni artiști animatori din Argentina și Germania. Discutând despre mesajul filmului, regizorul spune: „Prin acest film, dorim să propunem o abordare nouă, proaspătă, tânără a celebrei opere a lui Cervantes. Dar vom păstra esența și mesajul cărții: lupta cu normele sociale bine întipărite și greu de schimbat, folosirea imaginației și a simbolurilor pentru a înfrunta marii dușmani ai omenirii – ambiția, egoismul și orbirea”. 

Filmul rulează începând cu 24 mai 2024 în 87 de cinematografe din țară, din 50 de orașe. Filmul se vede dublat și subtitrat în română sau, într-o selecție de cinematografe, dublat în maghiară. Titlul este adus pe marile ecrane din România de YAY Films, cu sprijinul Creative Europe MEDIA. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending