vineri, martie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
    AcasăEVENTSSpectacole“Egoistul”de Jean Anouilh. Sub sloganul : « Vinovati sunt cei de dau,...

    “Egoistul”de Jean Anouilh. Sub sloganul : « Vinovati sunt cei de dau, sau cei ce iau ?! »

    În ultimii ani, turiştii ce vizitează litoralul în timpul sezonului estival, lansează numeroase discuţii, comentarii sau nemulţumiri cu privire la programul de divertisment furnizat de către organizatorii de spectacole autohtoni. Pentru că zgomotul manelelor şi al muzicii non-valorice răsună an de an pe scenele teatrelor de vară în prezenţa publicului amator, unii consumatorii se declară nemulţumiţi şi acuză piaţa organizatorilor de spectacole de absenţa totală a diversităţii domeniilor artistice.

    Si, pentru că vrem să aflăm dacă vina aparţine organizatorilor sau a consumatorilor, anul acesta Vreau Bilet, prin domnul Pepino Popescu, va pune în scenă una dintrele cele mai apreciate piese de teatru  ce are la activ aproximativ 16 ani de la premieră şi sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă.

    “ Egoistul” de Jean Anouilh, în regia maestrului Radu Beligan, vine la malul mării spre a oferi iubitorilor de teatru o reprezentaţie de excepţie, ce se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, vineri, 31 Iulie începând cu orele 20:00. O sursă sigură de relaxare şi bună dispoziţie pentru toţi cei care se vor afla la mare şi care vor opta pentru o seară în care umorul exploziv este garantat.

    Pe lângă Radu Beligan –maestrul scenei teatrale româneşti, prezent atât în postura de actor cât şi în cea de regizor, distribuţia « adăposteşte » artişti de calibru, precum : Damian Crâşmaru, Silviu Biriş,  Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu şi Lamia Beligan.

    Preţul unui bilet este  70 sau 50 lei, în funcţie de locul din sală si sunt disponibile prin Vreau Bilet , la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor –Constanta.

    Informaţii generale:

    “Egoistul” , a fost ultima piesă a dramaturgului francez Jean Anouilh , scrisă în anul 1981, şi “vorbeste” despre viata si moarte, iubire si casnicie, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie si…bineinteles egoism.

    O piesă autobiografică, o viziune lucidă, puţin cinică, despre viaţă şi moarte, despre iubire şi căsnicie, despre părinţi şi copii, despre sănătate şi boală, despre prietenie, egoism şi generozitate. Şi despre teatru şi dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replică strălucitoare şi o eleganţă verbală rar întâlnită.

    Pe masură ce asistă la dezmăţul fiicelor, la eşecul fiului, la presiunile prietenului, la reproşurile amantei, la resentimentele fostei soţii şi, nu în ultimul rând, la dezastrele instalaţiilor menajere, un cunoscut autor dramatic îşi scrie piesa.
    Egoistul, un spectacol în care Jean Anouilh se pare că şi-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan.

    sursa: TNB

    Redactia Radar de Media

    Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

    Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
    Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
    ARTICOLE SIMILARE

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    - Advertisment -spot_img

    Articole recente