Connect with us

Analize Audiente TV

1.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit remiza naționalei de la Skopje!

Published

on

Aseară, telespectatorii au susținut echipa națională și au strigat: „hai, România!”. Meciul dintre România și Macedonia de Nord s-a încheiat la egalitate, rezultat ce păstrează intacte șansele de calificare la Campionatul Mondial. Obiectivul toamnei pentru Națională a fost de a obține 9 puncte din 3 meciuri. Chiar dacă a obținut 7, rezultatele înregistrate în grupă o duc la doar un punct distanță de Armenia, ocupanta locului secund.

 

România mai are de jucat două meciuri decisive în luna octombrie: în deplasare, cu Germania și acasă, cu Armenia. Ultimele două etape ale grupelor se vor disputata acasă, cu Islanda și în deplasare, cu Liechtenstein.

 

Remiza naționalei de la Skopje, difuzată pe PRO TV, a fost lider de audiență în intervalul 21:45 – 23:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, de aproape trei ori mai mult față de locul 2 care avea doar 4.1 puncte de audiență și 12.7% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 10.9 puncte de audiență și 37.4% share, în timp ce locul 2 înregistra 3.6 puncte de audiență și 12.5% share.

 

Aproape 1.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:30, peste 2.2 milioane de români se uitau la meciul echipei naționale.

 

Românii se pot bucura în continuare de fotbal pe PRO TV și PRO X!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending