Connect with us

ALL MEDIA

10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Femeii la concertul ProFM Super Girl, in Afi Palace

Avatar

Published

on

De Ziua Femeii, ProFM a adunat la concertul “Super Girl” peste 10.000 de oameni, care au sosit la Afi Palace Cotroceni pentru a ii asculta pe unii dintre cei mai in voga artisti romani. DJ-ii ProFM, George Vintila, GreeG, Marius Onuc, Nono Semen, Madalina Vintila, CRBL si matinalii de la Alarma – Sara si Nicolai au celebrat 8 martie in stil Legalize Joy si au venit special in centrul comercial pentru a le oferi doamnelor si domnisoarelor cateva surprize.

Ei au impartit frezii, zambete, urari si pupaturi, iar de la ora 18:30 toata gasca ProFM a urcat pe scena si i-a prezentat pe Delia, Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Dragos Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ SAVA, Nick Kamarera si Ciprian Robu care au incins atmosfera si au cintat mai bine de 3 ore oferind celor prezenti unul dintre cele mai tari concerte, marca ProFM, Legalize Joy.

Momentele haiaose nu au lipsit, iar protagonistul lor a fost matinalul Bogdan Nicolai care a impartit flori pe un Segway, fiind pentru prima data cind s-a urcat si a folosit un astfel de mjloc de locomotie. “A fost o premiera pentru mine, nu a fost chiar usor sa imi tin echilibrul si sa impart flori, dar a fost o experienta foarte amuzanta”, a declarat DJ-ul ProFM.

Emotiile au aparut pentru el si in timpul concertului cand Corina l-a chemat special pe scena si a dansat cu el, la final spunand ca “este un dulce si o sa il iau la pupat chiar aici”, a declarat artista care si-a incheiat astfel recitalul de la concertul “Super Girl”. In culise, intr-un interviu acordat Stirilor ProTv vedeta a povestit ca ziua de 8 martie este speciala pentru ea, deoarece de Ziua Femeii l-a cunoscut pe sotul ei.

“De 8 martie a fost usor sa legalizam distractia, iar concertul live sustinut de artisti a fost cu siguranta Legalize Joy. Si in acest an am respectat traditia de a imparti flori, de aceasta data ne-am mutat in door iar citeva mii de frezii si-au gasit loc in mainile doamnelor si domnisoarelor care au fost aseara alaturi de noi ”, a declarat DJ-ul ProFM George Vintila la finalul evenimentului ProFM Super Girl.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending