sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLE10.000 de persoane au participat la un eveniment pilot al festivalului din...

  10.000 de persoane au participat la un eveniment pilot al festivalului din Marea Britanie fără măști sau distanțe sociale

  În weekendul trecut, 10.000 de persoane au participat la un eveniment pilot al festivalului din Marea Britanie fără măști sau distanțe sociale.

  Organizatorul festivalului a lăudat conformitatea generală a participanților cu cerințele de testare după eveniment.

  Melvin Benn, directorul festivalului Republic Republic, care a organizat evenimentul, a salutat conformitatea multora dintre cei prezenți cu cerințele de testare, deoarece oamenii de știință și guvernul britanic sperau să folosească datele din eveniment înainte de relaxarea completă planificată a măsurilor de distanțare socială luna viitoare.

  Evenimentul  avut loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică din weekendul trecut.

  Iata ce a declarat Melvin Benn pentru agenția de știri PA : „Este extraordinar. Este cu adevărat fantastic. Sunt foarte încântat de toate.’’

   

  Întrebat despre ideea de a  rămâne imposibil ca evenimentele muzicale pe scară largă să meargă mai departe și să fie în siguranță COVID, el a spus: „Este 100% dovadă că nu este adevărat. Aceasta este o demonstrație foarte clară că o puteți face.

  „În mod corect, DCMS (Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport) a sustinut că aceste lucruri e pot întâmpla în siguranță.’’

  Stirile despre festivalul pilot au apărut pentru prima dată la sfârșitul lunii trecute.

  https://www.youtube.com/watch?v=6s-JOqGxNM0

  Săptămâna trecută, Asociația Festivalurilor Independente (AIF) și-a reînnoit cererea de intervenție urgentă din partea guvernului britanic pentru festivaluri în această vară, după ce ameliorarea restricțiilor coronavirusului a fost amânată cu o lună.

  De asemenea, s-a anunțat că Notting Hill Carnival nu va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, în formatul său tradițional anul acesta.

   

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente