Connect with us

EVENTS

10 ani la cârma țării. Ce spun foștii consilieri despre președintele Traian Băsescu?

Published

on

Foștii consilieri ai lui Traian Băsescu au numai cuvinte de laudă la adresa celui care a condus țara timp de 10 ani. Aceștia și-au arătat aprecierea și pe rețelele de socializare.

Bogdan Oprea

”13 decembrie 2004: Eram în redacția „Evenimentul zilei”, tocmai ce ajunsesem la serviciu și începusem să lucrez când un freamăt a umplut birourile redacției din Casa Presei: „Vine Băsescu!!!”… Era luni, prima zi după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, iar președintele ales al României, Traian Băsescu, a făcut primul gest simbolic al celor două mandate care aveau să urmeze, a venit să le strângă mâna jurnaliștilor din ultima redacție care rezistase eroic în fața presiunilor și încercărilor de intimidare ale lui Adrian Nastase și ale acoliților săi. Atunci l-am întâlnit prima oară pe președintele Traian Băsescu.

Au urmat „întâlniri”, greu de spus câte la număr, în Piața Universității…

6 decembrie 2009: Votasem la Anvers (!), cea mai apropiată secție de vot din Belgia, unde mă aflam în ziua turului 2 al prezidențialelor. După exit-polluri am adormit în lacrimi. Un SMS primit spre dimineață de la Siegfried Mureșan avea să-mi redea din nou liniștea, președintele Traian Băsescu câștigase din nou.

15 mai 2012: Președintele Traian Băsescu avea să mă numească purtător de cuvânt și consilier al dumnealui. Au urmat aproape trei ani nebuni, poate cei mai obositori din viața mea, dar, cu siguranță, ani pentru care îi voi mulțumi mereu lui Dumnezeu.

Nu sunt genul de persoană care să idolatrizeze pe cineva, dar trebuie să fii orb să nu vezi cât de departe a ajuns România datorită eforturilor, sacrificiilor și încăpățânării dumnealui și de-a dreptul prost să nu înțelegi cum ar fi arătat țara asta cu Adrian Năstase sau Mircea Geoana președinți.

O mare plecăciune în fața dumneavoastră, domnule președinte Traian Băsescu!”, a scris Bogdan Oprea pe pagina sa de facebook.

Sebastian Lazaroiu

”Văd că azi se poartă poveștirile din ciclul „Cum l-am cunoscut pe Traian Băsescu”. La mine a fost mai simplu:

În 2003 ne-am certat, în 2004 ne-am împăcat. În 2004 ne-am certat iar, în 2006 ne-am împăcat. Pe urmă ne-am mai certat în 2011, dar ne-am împăcat în 2012. După care n-am mai avut de ce să ne certam.”, este mesajul lui Sebastian Lăzăroiu postat pe aceeași rețea.

 

”10 ani frumoși! Mulțumesc, Domnule Președinte!”, este mesajul postat de Delia Dinu alături de un colaj care reprezintă o parte din  activitatea sa la Cotroceni.

Advertisement

Delia Dinu

Și Cristian Hrițuc a postat câteva cuvinte despre ce a însemnat voiajul a 10 ani de mandat cu Traian Băsescu și viața de consilier a președintelui.

Cristi Hrituc

”1997-Greva la cfr. Un `nebun` a intrat între protestatari și a început să le vorbească. Greva a încetat. Era T.B. Atunci mi-a captat atenția.
2000- Conduceam campania unui deputat liberal în Brăila. Eram în precampania pt. parlamentare care coincidea cu alegerile locale. T.B se bătea pentru primăria București. Mă uitam la tv și mă fascina omul politic T.B. Am plecat din Br, în ziua alegerilor, pentru a-i da votul viitorului primar general.
2004- conduceam campania unui candidat pentru o primărie de sector. Datorită acestui lucru am avut privilegiul să îl cunosc și pe candidatul alianței D.A la primăria București. Atunci am stat prima dată la masă cu T.B. Era incredibil. O mână de om care emana o forță uriașă.
2009- Campania prezidențială. Am lucrat în staful de campanie al lui T.B. Omul T.B: după seara finalei cu Geoană, ne-am întors la sediu. T.B era în biroul lui. O parte din staff ne-am apucat să jucăm fotbal în sediu. T.B iese din birou deranjat de zgomot, se uită la noi, ne spune părintește: ”măi copii, nu vă bucurați încă, mai avem treabă.
2012-Suspendarea. Lucram în Chișinău, m-am întors în țară. Am intrat în stafful președintelui. T.B era mai tot timpul supărat pentru imaginea României. După campanie, T.B mi-a făcut onoarea să mă ia în echipa lui de la Cotroceni. Au fost 2 ani plini, cu bune și cu rele. Era fascinant să lucrezi direct cu cel mai bun om politic.
2014, septembrie. Am plecat înainte de începerea campaniei pentru prezidențiale. Motivele nu le voi detalia. Le știu câteva persoane.
Au fost mai mult de 10 ani în care T: B a fost reperul meu în politică. Am crescut cu el, am învățat de la el, m-am bucurat pentru el, am suferit pentru el. Aș putea scrie câteva sute de pagini, dar…
Mulțumesc Traian Basescu.”
, a scris Cristian Hrițuc pe acceași rețea de socializare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. cainelemuntelui

    1 ianuarie 2015 at 10:42

    Nu am avut, si nu o sa avem multa vreme un roman de talia lui Basescu , care a facut cinste Romaniei.

  2. cainelemuntelui

    1 ianuarie 2015 at 10:37

    Ma bucur ca am fost contemporan cu acest OM numit ,, TRAIAN BASESCU ” . Am fost si raman Basist.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending