Connect with us
Avatar

Published

on

Jessica Ann Simpson s-a născut pe 10 iulie 1980 la Abilene, Texas.

Ea a devenit cunoscută la finele anilor ’90 prin intermediul cântecului său de debut intitulat „I Wanna Love You Forever”, care a devenit cel mai cunoscut disc single al său din întreaga-i carieră, fiind până astăzi singurul său hit de top 10 în clasamentul Billboard Hot 100.

Materialul său discografic de debut, Sweet Kisses, a fost lansat la sfârșitul anului 1999 în țara sa natală,[4] fiind promovat cu ajutorul altor două extrase pe single lansate pe parcursul anului următor, „When You Are” (un duet cu viitorul său soț Nick Lachey) și „I Think I’m In Love With You”.

La o vârstă fragedă, ea a început să cânte în corul bisericii locale. La vârsta de doisprezece ani, Simpson a luat parte la audițiile susținute pentru The Mickey Mouse Club, însă nu a reușit să promoveze.

În timp ce a intrat la liceul J.J. Pearce High Scool, Jessica a înregistrat un album de muzică gospel, realizat sub egida Proclaim Records. Ulterior, compania a dat faliment și materialul nu a mai fost promovat sau lansat.

Simpson a părăsit liceul la vârsta de șaisprezece ani și a pornit într-un turneu de promovare a muzicii creștine. Jessica a fost abordată de casa de discuri Columbia Records, după ce directorul Tommy Mottola a audiat una dintre înregsitrările independente ale sale, obținând la scurt timp un contract de promovare.

În anul 2001 Simpson a adoptat o schimbare de imagine odată cu promovarea celui de-al doilea album al său, intitulat Irresistible. Acesta a fost promovat prin intermediul piesei de titlu care a devenit în scurt timp un hit în Statele Unite ale Americii, urcând până pe locul 15 și devenind cel de-al doilea cântec de top 20 al lui Simpson în lista compilată de revista Billboard.

În anul 2002 interpreta a lansat și un album de remixuri intitulat This Is The Remix, acesta obținând locul 18 în lista americană Billboard Top Electronic Albums.

La finele aceluiași an cântăreața s-a căsătorit cu fostul component al formației 98 Degrees, Nick Lachey, cu care Simpson a susținut o serie de concerte pentru a-și promova albumul Sweet Kisses. De asemenea, cei doi au realizat un reality show intitulat Newlyweds: Nick and Jessica. Acesta i-a sporit popularitatea artistei și i-a asigurat succesul viitorului său album.

În timpul lunii iulie a anului 2003 artista a lansat un nou disc single intitulat „Sweetest Sin”. Acesta a obținut doar locul 24 în Billboard Bubbling Under Hot 100, echivalentul poziției cu numărul 124 în clasamentul general.

În ciuda eșecului întâmpinat de primul extras pe single, albumul In This Skin a debutat pe locul 10 în lista celor mai bine vândute albume din Statele Unite ale Americii, lucru datorat celor peste 64.000 de exemplare vândute și succesului înregistrat de serialul Newlyweds: Nick and Jessica.

Un an mai târziu, în 2005 câtăreața a promovat piesa „These Boots are Made for Walkin’”, ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului The Dukes of Hazzard, peliculă unde artista deține un rol important. Cu toate că interpretarea lui Simpson în film a fost aspru criticată, câștigând și o serie de nominalizări la Zmeura de Aur, înregistrarea s-a bucurat de success la nivel mondial, fiind cel mai bine clasat single al lui Simpson în țări precum Australia, Austria, Germania, Noua Zeelandă sau Regatul Unit.

În luna noiembrie a anului 2005, după luni întregi de speculații în presă, Jessica si Nick au anunțat că s-au separat, artista depunând divorțul o lună mai târziu, în decembrie 2005, invocând diferențe ireconciliabile.

Divorțul s-a pronunțat șase luni mai târziu, pe data de 30 iunie 2006. Simpson a declarat revistei americane Jane, în ediția din luna octombrie 2006, faptul că ea a fost conștientă de faptul că mariajul său s-a sfârșit în momentul în care Lachey a refuzat să o însoțească într-o excursie caritabilă în Africa.

Cuplul și-a vândut reședința din Calabasas, California, unde a fost filmat serialul Newlyweds: Nick and Jessica, aceasta ajungând în posesia actorului Justin Berfield.

Artista a avut o scurtă relație cu actorul John Mayer, însă cei doi s-au despărțit în termini amiabili la doar câteva luni, în mai 2007.

La ale câteva luni, în noiembrie 2007, artista a început o relație cu sportivul Tony Romo. Prietenia celor doi a făcut subiectul unor controverse, fanii lui Romo acuzând-o pe Simpson pentru performanțele slabe ale sportivului de la o serie de jocuri.

După aproape doi ani, cei doi s-au despărțit pe data de 9 iulie 2009, cu doar o zi înainte de aniversarea de 29 de ani ai interpretei.

Jessica Simpson (33 de ani) s-a căsătorit, după patru ani, cu logodnicul său, Eric Johnson (34 de ani), fost jucător de fotbal american

Jessica si Eric Jhonson s-au cunoscut în 2010, iar după doar două luni făceau planuri de nuntă. Aceștia au împreună doi copii, un fiu Ace si o fiica Maxwell. Acum câteva zile cei doi s-au căsătorit.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending