Connect with us
 

Au mai rămas doar 10 concurenți în cortul Bake Off România, care luptă să își demonstreze măiestria în cofetărie și patiserie. Fiecare dintre ei are o personalitate puternică și s-a remarcat prin preparatele realizate pana in acest moment, dar și prin simțul umorului. Urmatoarea editie are tema biscuiți și fursecuri, iar Nea Rață va fi alături de ei pentru a face ce știe el mai bine: să ofere indicații despre cum se construiește o casă din turtă dulce! 

Probele cu care se vor confrunta concurenții vor crește tensiunea la bancurile de lucru, însă jurații Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu vor aduce voia bună și le vor oferi sfaturi utile într-un mod haios. Prinși în mijlocul acțiunii și stresați de timpul care nu este niciodată suficient, cei 10 concurenți vor uimi cu replici surprinzătoare.

Robert s-a remarcat încă de la primul episod prin preparatele sale, fiind și cel mai înalt concurent din cortul Bake Off România. În viața de zi cu zi, Robert montează uși de garaj, însă cu toate acestea pasiunea pentru cofetărie primează: „Mie îmi plac fursecurile pe mărimea mea!”.

Ionela este un personaj spumos, care cucerește prin naturalețe, iar replicile ei aduc mereu zâmbetul pe buzele juraților: „N-ai picioruș, nu ești macarons!”.

Marinela este o fire hotărâtă cu un simț al umorului ce reușește să treacă dincolo de bariera emoțiilor. Optimistă și curajoasă în a experimenta lucruri noi, ea spune: „Eu aș vrea să fac ceva cu ardei iute, dar sperăm să nu omorâm jurații!”.

Carmen este adepta plecăciunilor în fața cuptorului pentru a coace mai repede: „Doamne, ajută-mă să iasă bine, te rog! Vă rog să creșteți, să fiți frumoase, că bune sunteți!”.

Daniel a reușit să obțină din prima ediție insigna cofetarul săptămânii. Una dintre pasiunile lui este sportul, iar forța este unul din punctele sale forte, care îl ajută la frământat aluatul. Daniel este și foarte atent la detaliile din jurul său: „Cuptorul ăsta are dublă personalitate. Când se mai supără pe noi, ne mai dă câte o arsură!”.

Erika a trecut deja printr-o probă eliminatorie și este determinată să dea mai mult. Deși migăloasă și atentă ca totul să iasă perfect, socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din cortul Bake Off România: „Mi-au ieșit niște plăcinte crăpate, dar asta e!”.

Adrian a primit ediția trecută insigna cofetarul săptămânii. La numai 16 ani, el i-a impresionat pe simpaticii jurați cu talentul și creativitatea sa. El stăpânește tehnica și are mici trucuri pe care le folosește: „Sper că e ce trebuie! Ar trebui să treacă un test, adică atunci când ridic lingura să curgă ca o panglică și să rămână un moț!”.

Irina este deternimată să fie cea mai bună, iar forța ei pentru a merge mai departe în competiție vine de la cei doi copii pe care îi poartă mereu în suflet: „Dacă mă faci să plâng acum, nu mai ies nici macarons, nu mai iese nimic!”.

Mariana, doamna profesoară de franceză, și-a dobândit calmul caracteristic în foarte mulți ani petrecuți la catedră. Diplomată și delicată, Mariana va demonstra că nu se dă la o parte de la muncile grele: „Ceea ce vedeți aici vor fi pereții și acoperișul!”.

Mihaela este adepta frumosului, reușind mereu să facă o prezentare uimitoare, însă la capitolul gust nu i-a impresionat pe cei trei jurați. Lipsa timpului și presiunea și-au spus cuvântul: „Am setat temperatura la 200 de grade la cuptor fără să îmi dau seama!”.

Luni, de la 20:30, cei 10 concurenți vor porni cuptoarele pentru noi probe de foc în cortul Bake Off România! Ce preparate sau situații îi vor determina pe concurenți să spună aceste replici, dar și cum le vor răspunde jurații, rămâne de văzut numai la PRO TV.

Bake Off Romania, concurenti, PRO TV Bake Off Romania (20) Bake Off Romania (23) Bake Off Romania (11) Bake Off Romania (7) Bake Off Romania (4) Bake Off Romania (2) Bake Off Romania (1)

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2018, la TVR 3

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Ca în fiecare an, Televiziunea Română oferă posibilitatea telespectatorilor să afle cele mai importante noutăţi de la Gaudeamus. Astfel, miercuri, joi şi vineri la TVR 3 sunt programate trei ediţii speciale ale emisiunii CULT@rt, cu Marius Constantinescu (difuzate de la ora 15.00 şi în reluare de la ora 22.00) – ediţii realizate în studioul TVR amenajat sub cupola Romexpo.

Prima ediţie (miercuri, 14 noiembrie) este dedicată Centenarului, iar invitat special este acad.Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române şi preşedinte de onoare al Târgului. Şi tot în ediţia dedicată Centenarului, în studioul TVR vor fi prezenţi: istoricul Bogdan Bucur cu volumul său Cartea de aur a Marii Uniri, istoricul Filip Iorga şi scriitoarea Silvia Colfescu, de la editura Vremea, pentru Marea Unire pe înţelesul celor mici. Ca la fiecare ediţie a Târgului Gaudeamus, ediţiile speciale realizate în studioul TVR de la Romexpo aduc şi în acest an diverse teme de dezbatere, cum ar fi cartea de artă sau genul poliţist, mister, noir. Marius Constantinescu va avea numeroşi invitaţi pentru portrete de autori şi actualitate precum: Denisa Comănescu, Bogdan Alexandru Stănescu, Radu Paraschivescu. Regizorul Alexander Hausvater va fi şi el prezent în Studoul TVR special amenajat la Romexpo, în ipostaza de scriitor.

Echipa TVR care realizează aceste trei ediţii speciale ale emisiunii CULT@rt este formată din: Marius Constantinescu, moderator; Biana Sărăţeanu producător; Otilia Găinar, coordonator; Ana Maria Pleşcan, jurnalist şi Cezarina Hărăbor organizator producţie.

Ediţia cu numărul 25 a Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, are loc în perioada 14 – 18 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo şi stă sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri, 90 de ani de Radio România şi un sfert de veac de Gaudeamus – Carte de Învăţătură.

Cu un palmares anual care include peste 300 de participanţi, sute de mii de titluri, sute de evenimente şi peste 120.000 de vizitatori, Târgul internaţional Gaudeamus este, în prezent, cel mai important eveniment românesc, de tip expoziţional, dedicat cărţii şi cel mai mare târg de carte din lume organizat de o entitate media.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

“Vrei sa fii milionar?”: Nicu Perojuc nu a riscat si a ales sa se retraga din concurs cu suma de 25.000 de lei

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

In cea de-a doua editie a quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”, emotii uriase i-au coplesit pe concurentii care s-au aflat fata in fata cu Teo Trandafir.

Nicu Perojuc, concurentul pe care il mai desparteau doar cinci raspunsuri corecte de marele premiu, a decis sa nu riste si sa se retraga din concurs, cu suma de 25.000 de lei, intrebarea cu numarul 12 punandu-l in dificultate. Dupa ce a epuizat toate variantele ajutatoare, acesta si-a incheiat extrem de onorabil participarea la “Vrei sa fii milionar?”, cu binemeritata suma.

Editia de aseara a continuat la Kanal D, cu cea de-a doua concurenta, dornica sa isi testeze cunostintele de cultura generala si sa castige marele premiu. Cristina Doncea, o pensionara din Bucuresti, a reusit sa treaca de primul prag al concursului, insa raspunsul incorect la intrebarea numarul 6, “Pe ce planeta se afla <Marea pata rosie>, cea mai mare furtuna din sistemul nostrum solar”, a eliminat-o automat din cursa pentru marele premiu si acesta a plecat acasa cu suma de 1000 de lei.

Bogdan Morogan, in varsta de 29 de ani, s-a aflat aseara fata in fata cu prezentatoarea quiz show-ului “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a jucat pana la suma de 7500 de lei, si s-a apropiat vertiginos de ultimul prag al concursului, pana la intrebarea 9. Cele trei variante ajutatoare puse la dispozitie pana in acel moment au fost epuizate de Bogdan, astfel ca dificultatea intrebarii l-a pus in incurcatura, acesta parasind competitia cu suma de 1000 de lei.

Ultimul concurent din editia de aseara care isi va continua traseul competitional si in aceasta seara, de la 22:30, la “Vrei sa fii milionar?”, George Buga, ospatar de meserie, s-a descurcat exemplar in fata tirului de intrebari de cultura generala. Astazi vom vedea cum se va descurca in continuare, fata in fata cu Teo Trandafir.

Nu ratati, in aceasta seara, de la 22:30, o noua editie a celui mai longeviv quiz show din istoria televiziunii, “Vrei sa fii milionar?”, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Chef Sorin Bontea, obligat să renunțe la tunica sa: ”Vrea să fie în locul meu!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1, chef Sorin se vede nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări: ”Mi-a luat bluza, vrea să fie Bontea, dar nu are nicio șansă. A văzut că am câștigat mai multe amulete și vrea să fie în locul meu.”.

Din neatenție, Cătălin Scărlătescu va îmbrăca tunica colegului său, dar această mică greșeală va da naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6: ”Poate ai și tu puțin noroc astăzi. Sau vrei cumva să câștig o probă în locul tău, să îmi dai o amuletă la schimb?”, îl va întreba Sorin Bontea interesat.

Marți seară, maeștrii ”Chefi la cuțite” își reiau locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie. Cei trei se vor lupta pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari. Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

Până în acest moment, chef Bontea și chef Dumitrescu se află pe primul loc în clasament, cu câte două amulete câștigate, pe când chef Scărlătescu a adjudecat un singur bonus. Dacă egalitatea se va restabili în seara aceasta, dar și care este tema probei de marți seară, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, ”Chefi la cuțite”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending