100% Adevarat, lider de audienta de la prima editie

2
546

“Cel mai mare show de televiziune din Romania” dupa spusele lui Dan Diaconescu a debutat aseara in exclusivitate la OTV. Cu un studio grandios si invitati pe masura printre care, Felicia Filip, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel precum si invitatul special,  Bonnie Tyler, show-ul 100% adevarat transimis de OTV , a fost lider de audienta pe all urban , iar ninutul de aur a inregistrat 7 puncte rating (23.15-24.00), conform producatorului emisiunii.

Pepe şi Ramona Bădescu protagonistii show-ului au împărţit premiile, fiind vorba de 3 apartamente in Bucuresti si 3 autoturisme Mercedes clasa C, prin tragere la sorţi computerizată, românii de aici şi din Spania care se abonaseră la revista „100% adevărat”, trimiţând un SMS sau apelând numerele afişate pe ecran (3,75 euro pe sms).

Toţi invitaţii au beneficiat de un onorariu şi au semnat un contract. „Nu pot vorbi despre emisiune, am semnat un contract de exclusivitate”, a declarat Ovidiu Lipan  Ţăndărică . Din surse tv am aflat însă că onorariul fiecărui invitat a constat în câteva sute de euro.

„100% adevărat” e produsă de Mamitzu Production care pentru Antena 1 a produs „Vreau să fiu stewardesă”, „Vreau să fiu mare” ori „Folclorul contraatacă”, pentru Kanal D – „Petrecere cu lăutari”, iar pentru Euforia, „Inelul cu diamant” şi „Fă-mi un copil”.

Comentarii