Connect with us
Reclame

Las Fierbinți revine cu sezonul 8, abundent în umor savuros și comedie la cel mai înalt nivel! Episodul cu numărul 100, difuzat aseară de PRO TV, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. În intervalul de difuzare 20:30 – 22:25, umorul autentic a cucerit România, serialul fiind urmărit în medie, la nivel național, de peste 1.7 milioane de telespectatori.

În minutul de maximă audienţă, de la 21:14, Las Fierbinți a fost urmărit de peste 2.2 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 11.8 puncte de rating și 31.1% share, în timp ce următorul post clasat, Antena 1 a obținut 7.3 puncte de rating și 19.3% share pe această categorie.

Vaslie, Rata & Branzoi LAS FIERBINTI PRO TV

Vaslie, Rata & Branzoi LAS FIERBINTI PRO TV

Sezonul 8 a debutat aseară cu episodul cu numărul 100, în care Giani s-a transformat într-o creatură a nopții. Speriat de lumină și cu teamă de a nu le face rău prietenilor săi, acesta a luat decizia de a se izola de oamenii din jur. Bobiță a fost singurul care a avut curajul să îl înfrunte și să afle că totul este, de fapt, o glumă de-a bunului său prieten. Ca răspuns la acest lucru, Bobiță i-a mobilizat pe consăteni pentru a scoate duhurile rele din acesta.

În cealaltă parte a localității, lucrurile își urmau cursul firesc, mult mai molcom. Aspirina s-a hotărât să-i explice lui Robi care este adevărul în ceea ce privește tipurile de femei și de bărbați. Cu răbdare, aceasta i-a explicat și exemplificat cum stă treaba în viața reală, cum acționează fiecare tipar uman, în speranța că Robi se va așeza la casa lui.

În același episod senzațional, Celentano a fost răpus de amintirile din tinerețe, astfel încât, și-a luat inima-n dinți și s-a întors la… școală! Însoțit de bodyguard-ul său, în persoana lui Firicel, Celentano și-a făcut o intrare triumfală în sală de curs. Deghizat în milionar, acesta a stârnit controverse în rândul foștilor săi colegi de generală.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending