Connect with us

ALL MEDIA

1000 de fani Radio 21 şi-au văzut numele pe ecranele uriaşe de pe Liberty Parade Arena

Published

on

Radio 21, Official Summer Radio, a organizat LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 28 iulie, al unsprezecelea an de distracţie fără limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore. Peste 140.000 de mâini au rămas ridicate în aer până la răsăritul soarelui.

Radio 21 le-a oferit zecilor de mii de petrecăreţi prezenţi pe Liberty Parade Arena un moment unic: peste 1000 dintre ei au avut ocazia să-şi vadă numele scris pe ecranele uriaşe de pe Arenă, într-un clip plin de energie şi culoare.

1000 de fani Radio 21 care au accesat aplicaţia „Fii cap de afiş la Liberty Parade”, postată pe pagina de Facebook Radio 21, http://facebook.com/radio21, au trăit sentimentul extraordinar de a se afla pe scenă, alături de cei mai buni Dji români. O explozie de bucurie, zâmbete şi ţipete a aparut în public, un murmur şi o veselie care a trecut dincolo de Arenă şi de Scenă.

Clipul care s-a văzut la Liberty Parade, dedicat fanilor Radio 21 de pe Facebook, se poate urmări accesând link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=vqM8cwIjCdk&feature=g-all-u

Pe scena Liberty Parade au urcat rând pe rând cei mai buni Dji români – DJ Christian Green, DJ Allen & DJ Cristian Kruger, Radio Killer, Adrian Eftimie, Liviu Hodor, DJ Andi, Vali Bărbulescu, DJ Optick, Vika Jigulina şi Raoul Russu – alături de invitaţii speciali Roger Sanchez şi Baggi Begovic.
Evenimentul LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe RADIO 21 si MUSIC CHANNEL.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending