11 ani fără Mădălina Manole - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

11 ani fără Mădălina Manole

Published

on

Fanii și familia o comemorează cu durere în suflet și regret în fiecare an pe data de 14 iulie, zi în care Mădălina Manole a fost găsită fără suflare pe podeaua casei sale.

Un fan al cântăreței a declarat că a visat-o pe Mădălina Manole care era în zăpadă spunându-i că ea este un înger acum. În cadrul unei emisiuni tv, bărbatul a povestit despre aceasta întâmplare.

„Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger. „, a fost declarația fanului Mădălinei Manole.

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Anchetatorii au stabilit faptul că, la acea vreme, cântăreața și-a luat singură viața. Rudele acesteia nu au putut accepta însă gestul extrem al Mădălinei și au susținut de nenumărate rânduri că, de fapt, artista ar fi fost ucisă.

Chiar și în ziua de astăzi, Marian Manole, fratele cântăreței, susține cu tărie și astăzi că artista nu și-a luat viața. Pe pagina personală de Facebook, acesta a postat un mesaj în care le cere fanilor Mădălinei să nu mai creadă că artista și-a pus singură capăt zilelor.

 

Sa nu ne amăgim singuri! Mădălina nu poate sa mai facă nimic acum. Nici măcar sa ia legătura cu „lumea noastră „. Dacă s-a sinucis, sufletul ei se zbate în chinurile iadului, nici decum nu poate fii inger. Să luăm seama la consecințe și să nu ne amăgim! Lucrarea diavolului este în asa fel făcută încât noi sa minimalizam consecințele păcatelor și sa nu ne gândim decât la prezentul nostru, nu și la eternitatea în care vom fi cu sufletul. Ce n-ar da ea săraca de ea sa mai poată sa mai trăiască ultimile acele clipe din viață. În mod sigur nu ar mai face ce a făcut, scrie unul din internauti de pe internet.

Nu stie nimeni adevarul numai ia stie ce a fost in sufletul si mintea ei dar daca a fost asa cum spune sotul ei ca ia singura si-a luat viata asta stie numai el DURERE MARE PT.FIUL EI SI A FAMILIEI MADALINEI ❤ scrie un alt internaut.

Advertisement

Si comentariile continua la nesfarsit insa in zadar. Nimeni  nu poate da timpul inapoi pentru a afla ceea ce a  fost in momentul respectiv.

Acum fata cu parul de foc le canta ingerilor  .

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending