Connect with us

Reality Show

11 fani ai emisiunii Chefi la cuțite pot intra în juriul degustătorilor la unul dintre battle-uri!

Published

on

Chefi la cuțite, cel mai urmărit show culinar din România, lansează concursul Degustare la cuțite, care le va aduce câștigătorilor experiența unică de a face parte din juriul degustătorilor la unul dintre battle-urile sezonului viitor al emisiunii lor preferate.

Pentru a participa la concurs, timp de 11 săptămâni, fanii show-ului gastronomic trebuie să intre pe degustare.a1.ro în fiecare marți, miercuri și joi și să răspundă la întrebarea despre ediția emisiunii Chefi la cuțite din seara anterioară. În fiecare săptămână, câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în ediția de vineri a emisiuniiSuper Neatza cu Răzvan și Dani. Astfel, concursul care începe din această săptămână va desemna 11 câștigători care se vor bucura de ocazia de a participa la filmările show-ului Chefi la cuțite, trăind o experiență aparte chiar sub luminile reflectoarelor din platoul show-ului. Aceștia vor ocupa locurile din juriul degustătorilor la unul dintre battle-urile ce se va da între echipele Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

          Totodată, participanții care răspund corect la întrebări și uploadează pe desgutare.a1.ro o poză cu propunerea lor de mic dejun pot câștiga prin tragere la sorți, în fiecare marți, miercuri și joi, la Super Neatza cu Răzvan și Dani, un premiu constând într-un kit de bucătărie

Chefi la cuțite și un abonament AntenaPLAY. Degustarea la cuțite începe din această săptămână, astfel că telespectatorii dornici să intre în concurs trebuie să vizioneze cu atenție audițiile pe nevăzute și luptele pentru amuletă ale Chefilor chiar din această seară, de la ora 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending