11 noiembrie. Revista Presei Media – Bianca Dragusanu a facut plangere la CNA impotriva Antenei 1 si Kanal D iar Robert Turcescu povesteste despre presa din zilele noastre!

0
738

Bianca Drăguşanu a reclamat la CNA că Antena 1 şi Kanal D i-au încălcat dreptul la propria imagine

Bianca Drăguşanu a reclamat la Consiliul Naţional al Audiovizualului posturile Antena 1 şi Kanal D, precizând că acestea i-au încălcat dreptul la propria imagine, viaţa privată, onoare şi reputaţie

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) are pe ordinea de zi a şedinţei de joi mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 şi Kanal D în perioada 2 – 15 octombrie. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit mai multe reclamaţii de la vedeta de televiziune Bianca Drăguşanu.

 

 

Robert Turcescu, despre tabloidizarea presei: Mulţi nu mai sunt jurnalişti. Au ajuns un fel de chelneri

“Mulţi nu mai sunt jurnalişti. Au ajuns un fel de chelneri. Aduc publicului ceea ce doreşte”, spune Robert Turcescu, într-un interviu acordat EVZ.ro, în care vorbește, printre altele, și despre efectele tabloidizării presei.

robert turcescu b1

Realizatorul emisiunii “Sub semnul întrebării“, de pe B1TV, a admis că tabloidizarea poate avea și efecte pozitive și anume “ocazia de a vedea, ca într-o oglindă, cât de strâmbă e faţa societăţii româneşti”.

 

 

Un politist i-a cerut mita 350 de lei unei jurnaliste pentru a-i anula o amenda de parcare (video)

Un agent de la Poliţia Locală Sector 2 a cerut 350 de lei mită pentru a anula o amendă de parcare de 1.500 de lei. Mita a fost intermediată de un alt politist, care era ofiter de serviciu la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2. Personaj în acest caz a fost chiar jurnalista TVR Dorina Florea, informeaza TVR.

dorina florea

Dorina Florea a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureştean care închiriase locul de la primărie. Ea a găsit pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă intre 1.500 si 2500 de lei.

 

 

CNA a amendat postul Antena 2 cu 10.000 lei

Întrunit în şedinţa publică din data de 07.11.2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să aplice următoarele sancţiuni:

CNA

Amendă în cuantum de 10.000 de lei postului Antena 2. În urma analizării raportului de monitorizare, întocmit ca urmare a reclamaţiilor primite, membrii Consiliului au constatat că în ediţia din data de 10.09.2013 a emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii” au fost încălcate prevederile art. 40 alin. (4) şi art. 43 alin. (1) din Codul audiovizualului

 

 

RCS&RDS a scos din grilă televiziunea AXN Black, înlocuind-o cu Nickelodeon

RCS&RDS a scos, joi, în jurul orei 23.30, televiziunea de filme şi seriale AXN Black de pe reţelele sale de cablu din Bucureşti, înlocuind-o cu postul pentru copii Nickelodeon

AXN-White AXN-Black

AXN Black, care difuzează seriale de acţiune, emisiuni-seriale de tip documentar şi filme artistice, face parte din portofoliul companiei Sony Pictures Television (SPT) Networks, care operează şi AXN şi AXN White. Televiziunile AXN şi AXN White se regăsesc în continuare în grilele RCS&RDS.

 

 

Dupa ce Samsung a lansat primul telefon cu ecran curbat, Apple pregateste doua super modele IPHONE! Vezi detalii aici!

Apple pregăteşte noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al căror senzor touch poate înregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursă apropiată situaţiei

apple-prezinta-luni-noile-versiuni-ale-sistemelor-de-operare-ios-si-osx_size9

Două modele iPhone planificate pentru a doua jumătate a anului viitor vor avea ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci, şi vor fi curbate la margine

 

Gold FM transmite terestru după ce a rămas fără licența pe satelit

CNA a decis, joi, să retragă licenţa audiovizuală pe satelit a Gold FM, care îl are în acţionariat şi pe Cornel Nistorescu, însă postul de radio va putea să continue emisia pe licenţa audiovizuală analogică terestră pe care o deţine

radio

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, situaţia licenţei audiovizuale prin satelit a postului de radio Gold FM, a cărei valabilitate a expirat pe 4 noiembrie.

Comentarii