Connect with us

ALL MEDIA

12 aprilie. Aniversare ANTONIA, artista împlinește 26 de ani

Avatar

Published

on

Antonia s-a nascut in luna aprilie 1989 in Bucuresti, iar la varsta de 5 ani s-a mutat impreuna cu parintii ei in Statele Unite Ale Americii.

Antonia Iacobescu si-a petrecut copilaria si adolescenta in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a facut primii pasi in modelling. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi si Lenz sau Ford Models.

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a facut scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre oamenii de culoare a influentat-o in muzica. Stilurile Rn

B si Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv.

Dupa anii petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand, impresionandu-i in egala masura cu vocea si frumusetea ei. Antonia si Tom s-au intalnit si asa a luat nastere si primul hit “Roses on Fire” , care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat de Tom Boxer.

Antonia are si o viata de familie, ramanand insarcinata in luna decembrie a anului 2009. Tatal se numeste Vincenzo Castellano si este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Frumoasa artista a nascut in data de 28 august 2010 o fetita ce purta numele de Maya Rosaria Casstellano.

In vara anului 2011, Antonia a revenit pe scena in noua sa cariera de cantareata solo. Aceasta a lansat un nou single numit “Marionette” scrisa de producatorul si DJ-ul olandez Afrojack. Piesa a debutat pe pozitia 96 in topul celor mai ascultate piese din Romania.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending