Connect with us

Emisiuni

12 concurenți se luptă astăzi în marea finală iUmor sezonul 10, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Cei 11 concurenți trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, se vor lupta, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al zecelea sezon iUmor. 

 

 

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”Antena 1”, în finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei „Thumbs up”, vor intra la votul publicului. În cadrul finalei iUmor, difuzate în această seară, de la 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu premiul în valoare de 20.000 de euro.

 

Astfel, astăzi vor intra în marea finală iUmor Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor și se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe locul în finală chiar în ultima etapă.

 

Câștigătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending