12 Februarie. Recomandari TV. Lora, Pepe si Denis Stefan, fata in fata cu 100 de sexy concurente in show-ul Te pui cu blondele, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

12 Februarie. Recomandari TV. Lora, Pepe si Denis Stefan, fata in fata cu 100 de sexy concurente in show-ul Te pui cu blondele, la Antena 1

Published

on

Astazi, 12 februarie RADAR DE MEDIA va invita sa vizionati urmatorele productii TV:

EMISIUNI:

 • 16.45 Teo Show, la Kanal D
 • 19.00 Rai da` buni, la Antena 2
 • 20.30 Te pui cu blondele?, la Antena 1

SERIALE:

 • 20.05 NCIS Los Angeles, la AXN
 • 22.00 Mondenii, la Prima TV
 • 21.30 Regina, la Acasa TV
 • 23.05 Psihologia minciunii, la PRO TV

regina

FILME:

 • 20.00 Everest 2, la Kanal D (actiune)

Un film bazat pe o poveste reală, Everest, redă călătoria primilor canadieni care au reuşit să ajungă pe cel mai înalt vârf al lumii. Povestea celor patru este plină de suspans, iar personajele se vor confrunta cu situaţii critice în care fiecare decizie înseamnă diferenţa între viaţă şi moarte.

 • 20.15 Aventura de o noapte, la National TV (romantic)

Povestea urmăreşte viaţa unui cuplu căsătorit, cu excepţia unei nopţi în timpul căreia soţul pleacă într-o călătorie de afaceri alături de o colegă de care este atras.
În timp ce el rezistă tentaţiilor, soţia sa îşi întâlneşte o iubire din trecut.

 • 20.30 Fura si fugi, PRO TV (actiune)

Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze forţele de poliţie perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea şi capturarea lor, punând în scenă cu o măiestrie demnă de invidiat lovituri din ce în ce mai periculoase.

În timp ce banda sărbătoreşte ultima lovitură reuşită într-un salon de cocktail cochet din centru, Ghost (T.I.), un fost “camarad de arme”, care a ieşit de curând din închisoare, îşi face apariţia cu o propunere irezistibilă. Singurul membru al bandei care a fost arestat vreodată, Ghost, le spune că are un plan care-i va ajuta să scape pe vecie de măştile sub care îşi ascund identitatea: vor ataca o maşină blindată care transportă peste 12 milioane dolari. Dar dacă nu vor reuşi să se mobilizeze în cinci zile, vor rata această unică ocazie.
Deşi această lovitură, care vine imediat după altă spargere, vine în contradicţie cu regulile stricte ale bandei, propunerea se dovedeşte a fi mult prea tentantă pentru a fi refuzată, aşa încât ei se hotărăsc să rişte un hold-up în plină zi, pe o stradă aglomerată din Los Angeles. Având la dispoziţie doar câteva zile de pregătire, membrii bandei concep un plan complicat, care, fără să vrea, îi va intersecta cu o altă bandă, de mafioţi ruşi.

Numai că de data aceasta trebuie să îl înfrunte şi pe încăpăţânatul, durul detectiv de poliţie Jack Welles (Matt Dillon), care şi-a făcut un scop în viaţă din a soluţiona acest caz. Între timp, Welles reuşeşte să găsească o serie de probe care-l conduc mai întâi la un mic traficant de arme, mai apoi la ruşi şi în final la şeful bandei, Gordon Betts. Presaţi de timp, de rivalităţi mai vechi, trădări neaşteptate, duşmani din umbră şi urmăriţi pur şi simplu de ghinion, membrii bandei simt că li se complică planurile, dar nu pot anticipa deznodământul tragic care-i aşteaptă.

SPORT:

 • 17.45 Jocurile Olimpice de Iarna Soci 2014, (Patinaj artistic pe perechi) la TVR 2

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending