Connect with us

Emisiuni

12 septembrie, prima zi de scoala si pentru “Mondenii” la Prima TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Alaturi de elevii din intreaga tara, luni, 12 septembrie, “Mondenii” se vor intoarce si ei la scoala.  Angel Popescu si Andreea Gramosteanu le vor readuce in atentia telespectatorilor pe celebrele vrajitoare Samuela si Maria Campina, si nu oricum ci… la scoala.

Dupa ce isi va da jos costumul de vrajitoare, Angel va imbraca echipamentul sportiv si va intra in pielea regelui Hagi. De aceasta data va renunta la mingea de fotbal in favoarea catalogului, pentru ca rolul de antrenor va fi lua de cel de profesor.

Mirela Zeta si Alexandru Bogdan ii vor intruchipa pe printesa Lia si regele Paul de Romania. Altetele regale se vor confrunta cu limba romana si vor incerca sa invete cum sa conjuge verbul “a fi”, sub atenta supraveghere a profesorului Marin Grigore.

Blondele Simona Senuzal si Diana Munteanu vor afla cum este sa fii elev, in timp ce Romeo Fantastik va fi pus in postura de dascal, gata sa inceapa cursurile la Conservator. Cum se vor descurca “Mondenii” in prima zi de scoala, aflati urmarind cel mai tare show de comedie, luni, 12 septembrie, de la ora 23:15, la Prima TV.

 

 

 

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending