13 ani de tradiție. S-au pus în vânzare biletele pentru concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică

0
575

Ștefan Bănică susține pentru al 13-lea an consecutiv seria celebrelor sale concerte de Crăciun, o tradiție fără egal în România, cu această ocazia s-au pus deja în vânzare biletele pentru concertele de Crăciun.

Concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă un adevarat record în țara noastră, ca număr de spectatori adunați seri la rând și ca număr de concerte susținute an de an în cea mai importantă sală de spectacol din România, Sala Palatului.

În fiecare an, în  luna decembrie Ștefan Bănică pregătește una dintre cele mai așteptate și complexe producții, un show de excepție care marchează intrarea în atmosfera magică a sărbatorilor de iarnă.

Primele concerte din seria show-urilor de Crăciun Ștefan Bănică din acest an vor avea lor pe 12 și 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

“Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporții. Deși pentru mulți 13 e perceput ca un numar cu ghinion, pentru mine a fost întotdeaună unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar și melodii pe care publicul le așteaptă în fiecare an. Vă invit și anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că „doar o dată-i Crăciunul”. Vă aștept la Sala Palatului pe 12 și 13 decembrie să intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului și să strigăm împreună „Ho, ho, ho”!”, a declarat Ștefan Bănică.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susținute la Sala Palatului din 2002 și până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și reprezintă un adevarat brand, un reper în peisajul showbiz-ului romanesc.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.

Comentarii