Connect with us

Emisiuni

13 mai cu ghinion pentru Mihai, Beti şi Maria de la Fabrica de staruri, pe TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

Natalie Toma: „Dacă nu semnează Roton contractul cu Alex, atunci semnez eu!”

Telespectatorii au decis duminică seară: Mihai părăseşte Fabrica de staruri, iar Maria rămâne în concursul de la TVR 1. Din păcate, seara de 13 mai a fost cu ghinion pentru Maria, care, la finalul show-ului, a reuşit performanţa de a fi nominalizată din nou pentru eliminare. Tot pentru părăsirea casei Fabricii de staruri a fost nominalizată a patra oară şi Beti.

Mai multe fotografii cu concurentii Fabrica de Staruri gasiti pe FLASH!

Dacă până acum s-au arătat oarecum mai indulgenţi, au înţeles că au emoţii, că încă nu şi-au atins cea mai bună formă vocală, interpretativă, scenică, la ediţia de duminică Fabrica de staruri, dezamăgiţi de prestaţia concurenţilor, juraţii Andrei Gheorghe, Natalie Toma şi Nicu Alifantis au fost duri în formularea feed-back-ului oferit tinerilor care doresc să ajungă staruri.

„Nu mi-a plăcut, nu m-a impresionat niciun concurent în această seară. Cu excepţia lui Alex Maţaev. Dacă nu semnează Roton contractul cu el, cu siguranţă semnez eu. Unele dintre fete au avut ţinute interesante (Beti de ex.), arătau bine, însă interpretarea şi prezenţa pe scenă nu au fost la înălţime. Irina şi Arpi au cântat ok, dar n-a fost nimic să mă lase cu gura căscată”, spune Natalie Toma.

Nicu Alifantis continuă în nota deschisă de Natalie: „Mi-a plăcut cum „au dansat” concurenţii noştri, nu m-au convins deloc. Beti involuează. Vlad poate începe să şi cânte în acest concurs, Lorena – interpretare banală, trompetistică, de Festival Mamaia de anii ’70. Andi poate mult mai mult. Irina m-a dezamăgit azi. Singurul care merită felicitări este Alex, dar să fie atent: cu o floare nu se face primăvară”. (Nicu Alifantis)

Andrei Gheorghe, cel mai temut jurat, şi-a exprimat „aprecierile” la adresa concurenţilor în stilul caracteristic. Sub forma de unor glume, Andrei i-a făcut pe concurenţi să nu uite prea uşor sfaturile şi criticile sale: „Eu am venit să-l dau afară pe Maţaev. Alex mi-a plăcut azi la tine că în sfârşit ţi-ai ridicat pantalonii. Tu eşti un proiect comercial încheiat. Ai grijă mai departe. Sunt de părere că la acest concurs ar trebui să nu se folosească pentru cântat mai multe limbi, să folosim doar una: turca. Betty a dat azi cu mingea drept în ştangă, a rămas până acum în concurs doar pentru că e drăguţă. Îi sugerez să devină prezentatoare de televiziune, să facă orice altceva, dar nu muzică. Doina, dacă pe scenă eşti Lady Gaga, un personaj sexual prin excelenţă, nu poţi să faci jumătăţi de gesturi, trebuie să fii Lady Gaga în tot, până la capăt, inclusiv la gesturi. Arpi, falsetul e cel mai bun prieten al tău. Irina trebuie să-ţi corectezi poziţia picioarelor pe scenă.”(Andrei Gheorghe)

Arpi, Andi şi Alex şi-au surprins „diriginta” (pe Tatiana Cerga), de ziua ei şi au interpretat în finalul show-ului de la TVR 1 melodia „All For Love”.

Începând cu următorul concert, cel difuzat live la TVR 1 în 20 mai de la ora 21.25, concurenţii din Fabrica de staruri vor interpreta nu una (ca până acum), ci câte două piese. Acest fapt îi solicită mai mult pe cei care vor să devină staruri, mai ales pe cel aflaţi la duel: astfel, Beti – nominalizată a patra oară – şi Maria – aflată la al doilea duel – au de pregătit fiecare câte trei melodii pentru duminică. Până atunci, telespectatorii mai pot vota pentru Maria (02) sau Beti (16), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Fabrica de staruri se transmite în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi Prime TV. 16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigătorul obţinând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/infabricadestaruri.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending