Connect with us

A-Z NEWS

14 Ianuarie. Recomandari TV. Primul episod al telenovelei Santa Diabla, la Acasa TV. Noi subiecte picante se dezbat la Star Magazine, la Antena Stars

Published

on

Reclame

Astazi, 14 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 13.15 Te vreau langa mine, la Kanal D
  • 16.00 Star Magazine, la Antena Stars
  • 22.30 Povestiri de noapte, la Acasa TV

Cabral

SERIALE:

  • 20.30 Santa Diabla, la Acasa TV. Primul episod. Vezi detalii AICI
  • 21.05 Minti criminale, la AXN
  • 22.00 Serif in Arizona, la TVR 1

FILME:

  • 20.30 Jackie Chan, pilot de curse, la Antena 1 (comedie)

Jackie Chan e un mecanic auto foarte priceput dar şi un şofer de curse foarte bun. Într-o zi, se întrece cu un alt şofer, Cougar, şi, fireşte, îl învinge. Dar supărat că a fost învins, Cougar încearcă să-l omoare pe Chan şi toată familia lui. Şi, cum nu reuşeşte, o răpeşte pe sora lui Jackie. Om paşnic de felul lui, Jackie se înfurie cumplit şi începe să-i cotonogească pe oamenii lui Cougar.

  • 20.30 Extraterestrii din mansarda, la Prima TV(comedie SF)

Familia Pearson ajunge la casa de vacanţă. Fata îşi invită şi un prieten, popularul colegiului, cel care va avea cel mai mult de suferit din această ieşire la aer curat. Căci nu sunt singuri în casă. Podul este ocupat de un grup de alien mici de înălţime, cu patru mâini, dar dotaţi cu aparate sofisticate de manipulare. Războiul oameni-extratereştri începe, iar dispozitivul cu care poţi controla fizic şi, mai ales, mental, fiinţa din faţa ta, ajunge şi în mâinile celor doi adolescenţi ai familiei. Bineînţeles că victimă va fi frumuşelul blond cu decapotabilă. El va avea de înfruntat furia bunicii, acum ajunsă aproape luptător ninja.

  • 22.00 Blestemul comorii, la PRO TV (actiune)

Un grup de călători condus de fostul soldat Xander Ronson (Dolph Lundgren) transportă, prin periculoasele ţinuturi ale Mongoliei, un obiect de cult budist de o inestimabilă valoare spirituală, dar şi materială. În mod misterios, călătorii încep să moară unul câte unul. Neîncrederea şi teama pun stăpînire pe întregul grup, căci, în ciuda precauţiei, fiecare zi care trece înseamnă o nouă victimă. Comoara budistă venerată de localnici atrage atenţia fostului colonel rus Zhukov şi trupei sale mercenari. Însă în toată această afacere este amestecat şi un dealer de obiecte de artă furate. Cea care ucide este oare lăcomia, sau în spatele asasinatelor se află doar blestemul care a apărat comoara budistă timp de mai multe secole? S-ar părea că singurul care poate da un răspuns acestei întrebări este doar aventurierul Xander, soluţia tuturor problemelor.

SPORT:

  • 19.00 Handbal masculin: Ungaria – Islanda (live), la TVR 2

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending