Connect with us

ALL MEDIA

15 ani de Pro TV, calea către ,,România Da”

Published

on

 

Miercuri, 1 Decembrie, Pro Tv împlineşte 15 ani, iar ediţia din 28 noiembrie a emisiunii România, te iubesc! prezintă telespectatorilor o scurtă istorie a televiziunii care s-a implicat în viaţa românilor, le-a inspirat noi valori în care să creadă cu tărie, a dat naştere unei noi generaţii – generaţia Pro şi unui spirit guvernat de curaj, libertate, exuberanţă şi, nu în ultimul rând, responsabilitate şi implicare. Mai presus de orice, Pro Tv i-a îndemnat pe români să-şi hotărască singuri destinul şi să gândească liber.

De-a lungul celor 15 ani, Pro Tv a prezentat, în cadrul emisiunilor sau campaniilor sale, oameni care, puternic încercaţi de soartă, şi-au găsit aici rezolvarea dramelor. Duminică, la România, te iubesc!, telespectatorii Pro Tv vor putea vedea cum a decurs viaţa unor semeni, după ce au primit ajutor prin intermediul televiziunii fenomen. „Dăruieşti şi câştigi”, „Nouă ne pasă”, „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, „România, marea defrişare” sunt doar câteva dintre proiectele Pro care au atras atenţia asupra unor probleme sociale grave sau au venit în sprijinul celor oropsiţi.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. marilena

    3 decembrie 2010 at 10:16

    Este o emisiune ffff buna, felicitari
    Va rog sa ma ajutati cu adresa postala a parintelul Tanase pentru a putea trimite niste ajutoare. Va multumesc

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending