Connect with us
Avatar

Published

on

Roxana Nemes s-a nascut pe 16 aprilie 1989, in Targu Mures.

Frumoasa blonda a facut sapte ani balet, a urmat cursurile scolii de modelling “Costin Marculescu”, a fost membru al unei trupe dance din Targu Mures “Intens”, alaturi de colegele ei canta dance, pop si house la tot felul de evenimente atat in orasul natal cat si la alte orase din zona.

A lucrat alaturi de parintii ei in cadrul unei companii de multilevel marketing, in cadrul careia a participat la un concurs de miss, unde a iesit Miss Popularitate. A debutat in show-bizz-ul romanesc prin aparitia ei la rubrica “Fata de la pagina 3”, si-a castigat banii lucrand ca hostess, PR la Bamboo, dar si colaborand cu numeroase agentii de modelling din Bucuresti.

In 2007 a aparut in videoclipul piesei “Lucruri simple” al trupei Activ. In 2008 a pozat in revista FHM si a luat premiul Miss Popularitate in cadrul concursului Miss Romania Forever Living Products.

Roxana este cunoscuta publicului din tara prin participarea la concursul “Next Diva”, este o adevarata show-woman. La 21 de ani miza ei in acest concurs nu a fost sa devina Next Diva, ci sa acumuleze experienta si sa se arate publicului asa cum e. Si de obtinut a obtinut din plin ceea ce isi dorea.

Roxana Nemes s-a facut remarcata inca de cand a pozat la “Fata de la pagina 3”, vrand sa intre in lumea show-bizz-ului din Bucuresti.

Dupa o perioada de timp, a reaparut ca iubita a lui Radu Groza, relatia lor fiind foarte mediatizata,

La inceputul lui 2011, Roxana si-a lansat primul single oficial din cariera ei: “Romanian Wood”.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending