Connect with us

BAZAR

16 decembrie. Omul Zilei pe Radar de Media: RĂZVAN FODOR și-a lansat blogul

Published

on

Prezentatorul MasterChef, Răzvan Fodor a intrat în rândul lumii. Vedeta Pro TV și-a lansat în sfârșit un blog personal – www.razvanfodor.ro.

În prima postare, Răzvan a scris despre primii lui pași în această meserie, numindu-se Blogger Primitiv.

De aceea, Răzvan Fodor este Omul Zilei pe Radar de Media.

Răzvan Fodor s-a născut la 22 iunie 1975, în București. În trecut era cântăreț în formația românească de rock Krypton. Din 2000 până în 2006, Răzvan este un artist solo și în același timp un cunoscut actor în televiziunea românească. A studiat la Academia de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică.

Răzvan este un obișnuit al televiziunii românești, în special al serialelor Păcatele Evei în care a jucat rolul lui Alex Damian. A avut de asemenea un rol minor în filmul Milionari de weekend în 2004, alături de starul român, actorul Cătălin Saizescu. De atunci a apărut și în cadrul altor programe tv, cum ar fi “Daria”, “Iubirea mea”, “Om sărac, om bogat”.

În 2000, Fodor s-a alăturat trupei rock românești, Krypton. Formată în 1983, Krypton era cunoscută mai mult pentru stilul rock heavy metal. Cu Fodor solist, trupa a trecut de la heavy metal la pop/rock. Rezultatul a fost un succes comercial instantaneu pe piața de muzică românească. Albumul rock Comercial, lansat în 2001, conținea clipurile Inima mea, Spune-mi cu ce am greșit și cel mai popular, Îți mai aduci aminte? În 2002, Krypton a lansat al doilea album cu Fordor ca solist: Stresat de timp. Clipul pentru melodia Cerceii tăi de pe acest album a fost lansat în 2002 și a fost difuzat foarte des pe MTV România. A doua melodie de pe acest album, Am dansat cu norii, este încă o favorită a fanilor lui Răzvan.

În 2004, Krypton a semnat un contract cu Cat Music/Media Services și au lansat al treilea album cu Fodor. În decembrie, intitulat Deasupra Lumii. Până la începutul anului 2005, Lasă-mi speranța – primul video de pe acest album, a devenit un succes imediat în România și Europa. Răzvan s-a făcut remarcat în special în cadrul comunității europene de muzică în postura de solist în acest clip. Clipul Lasă-mi Speranța și cântecul respectiv au devenit un favorit al MTV Europe de-a lungul lui 2005.

În noiembrie 2005, Răzvan a părăsit Krypton pt a se concentra pe o carieră solo, în special cea actoricească. Până în prezent a jucat în câteva telenovele românești de succes: Păcatele Evei și Îngerașii, precum și în câteva filme – cum ar fi Om bogat om sărac – și recentul Un Film Simplu. Deși nu există vești despre un nou album solo, muzica lui Răzvan este căutată prin metode tradiționale precum radio și TV dar și pe internet.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau