Connect with us

A-Z NEWS

17 foşti angajaţi ai TVR, reangajați: aceștia au câștigat procesele cu televiziunea publică!

Published

on

17 foşti angajaţi ai TVR au câştigat procesele cu televiziunea şi trebuie reangajaţi. Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat, marţi, modificarea structurii organizatorice a Televiziunii Române, prin care sunt create posturile în cauză.

Cei 17 foști foști angajați au fost concediați în procesul de restructurare colectivă din 2013. După ce au fost concediate, aceste persoane au dat în judecată Televiziunea Română şi au câştigat procesele definitiv şi irevocabil, așa că trebuie reangajate, potrivit surselor Mediafax.

Printre salariaţii care au primit dreptul de a fi reangajaţi în instituţie se numără şi Lucian Ionică, fostul director al studioului teritorial TVR Timişoara.

Acesta a fost înlăturat din funcţia de director al TVR Timişoara tot în cadrul procesului de restructurare, când Dietlinde Dinesz a fost desemnată, printr-un concurs de proiecte manageriale, coordonator cu atribuţii de director al studioului teritorial de la Timişoara.

Lucian Ionică a dat în judecată TVR şi a şi câştigat definitiv şi irevocabil procesul, pentru a fi reangajat pe funcţia de director al studioului teritorial TVR Timişoara.

TVR Timişoara ar avea în prezent, doi şefi: Lucian Ionică, pe funcţia de director, şi Dietlinde Dinesz, actualul coordonator cu atribuţii de director al studioului teritorial de la Timişoara.

Sursă foto: www.unimedia.info

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending