Connect with us

A-Z NEWS

19 Decembrie. Recomandari TV. O editie spectaculoasa la O data-n viata, la TVR 1 si invitati de seama la Teo Show, la Kanal D

Published

on

Astazi, 19 decembrie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii:

EMISIUNI:

  • 20.10  In tara minunilor, la TVR 2
  • 16.45 Teo Show, la Kanal D
  • 21.00 O data-n viata, la TVR 1

SERIALE:

  • 17.30 Diamantul noptii, la Acasa TV
  • 22.15 Trasnitii, la Prima TV
  • 23.00 Tanti Florica, la PRO TV

Trasnitii

 

FILME:

  • 20.30 New York Taxi, la PRO TV (actiune, comedie)

Versiune americană la celebra serie franceză „Taxi”.
De data aceasta, şoferul maşinii în stare să ajungă şi pe Marte este o femeie, nimeni alta decât năvalnica Queen Latifah. La efectele speciale se adaugă deci o doză maxi de umor. Mai ales că americanii preferă ca partenerul ei să fie un poliţist cam mototol, iar spărgătoarele de bănci pe urmele cărora pornesc cei doi să fie manechine brazilience.
Ca şi în modelul francez, filmul acesta se dezlănţuie în spectaculoase curse-urmărire, gen în care americanii şi-au dat doctoratul.

  • 21.15 Fara barbati sau nu, la National TV (comedie)

Intr-un sat izolat din America Latină, toţi bărbaţii au fost recrutaţi cu forţa de o grupare de guerilla comunistă. Rămase singure, femeile sunt nevoite să se descurce cum pot şi să îndeplinească sarcini atribuite tradiţional bărbaţilor.
Astfel Rosalba (Eva Longoria) devine primar, iar preotul din sat – singurul bărbat care nu a fost recrutat – ajunge să creadă că este datoria lui să lase însărcinate femeile din sat. Gordon (Christian Slater), un jurnalist american, ajunge în localitate pentru a consemna neobişnuita întâmplare şi începe o aventură cu Rosalba.

  • 21.30 Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un bartbat, la HBO Comedy (comedie)

DESENE ANIMATE:

  • 20.30 Mica sirena, la Antena 1

Ariel, fiica cea mai mică a regelui Triton, este nemulţumită de viaţa în mare şi este curioasă să vadă cum trăiesc oamenii. Ea colecţioneză obiecte omeneşti împreună cu prietenul ei cel mai bun, peştele Flounder.
Ignorând avertismentele tatălui ei şi ale lui Sebastian de a nu se apropia de oameni, într-o seară îl salvează pe prinţul Eric de care se îndrăgosteşte. Acesta nu îşi aminteşte cine l-a salvat, ci doar vocea fetei.
Pentru a putea fi împreună cu el, Ariel merge la Ursula, vrăjitoarea mării. Dar Ursula are alte planuri pentru sirenă şi tatăl ei.
Bazat în mare pe povestea lui Hans Christian Andersen.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending