joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWS19 februarie. Aniversare VITAS, cântărețul împlinește 34 de ani

  19 februarie. Aniversare VITAS, cântărețul împlinește 34 de ani

   Vitas s-a născut pe 19 februarie 1981, în Letonia și este un cântăreț pop, compozitor, actor și designer vestimentar de origine rusă.

   RADAR DE MEDIA îi urează „La mulți ani!”

  O mare parte din piesele sale fac parte din curentul pop, fiind influențate de cea techno și ocazional de opera clasică.

  Faima sa este datorată televiziunilor ruse, lucru ce îl determină pe artist să semneze contracte cu diverse sedii din țări precum China, Coreea și Japonia, cu scopul extinderii către acele piețe comerciale.

  Vitalii Vladasovici Graciov, a apărut pentru prima data în Rusia în anul 2000, în luna decembrie, cu hitul său Opera #2, care a fost remarcată prin utilizarea surprinzătoare a unei voci foarte înalte și energice de contratenor.

  Pe 29 martie 2002, Vitas susține un concert solo la State Kremlin Palace, cu epuizarea biletelor. Acest concert îi va conferi statutul de cel mai tânăr artist ce a concertat vreodată în acel loc. Acesta a primit o invitație din partea compozitorului Lucio Dalla, autorul melodiei „În Memoria lui Caruso”, cu scopul de a susține împreună acest cântec, alaturi de autorul concertului „San Remo în Moscova”, care avusese loc în State Kremlin Palace.

  Vocea lui Vitas nu vrăjise doar audiența, ci și pe însuși Dalla. Compozitorul îl va invita pe artist să vină cu el la Roma pentru a lua parte la repetițiile pentru versiunea modernă a legendarei opere „Toska”.

  Vitas își prezintă programul secund, intitulat „The Songs of My Mother” („Cântecele mamei mele”) în sala de concerte „RUSSIA”, la Moscova în anul 2003, în luna noiembrie. Premiera a fost ocazia lansării a două albume ale lui Vitas: „The Songs of My Mother” și „Mama”. Albumul „The Songs of My Mother” includea cântece considerate surse neprețuite de muzică pop de origine rusă. Albumul „Mama” includea doar cântece compuse de Vitas.

  Între 2004-2005, Vitas devenise cel mai popular artist rus ce susținea diverse turnee.

  Centrul de producție Pudovkin organizase un turneu fără precedent cu programul „The Songs of My Mother” în Russia și SUA, Canada, Australia, Germania, Kazakhstan, Israel și Țările Baltice în 2004-2006. Vitas a avut mai mult de 250 de apariții cu acest program în 2004.

  În 2006, în luna iunie, Vitas a fost invitat de CCTV pentru a participa la un eveniment major din Beijing, „The Year of Russia in China” („Anul Rusiei în China”). Artistul a cântat 2 melodii în acel program, „Star” și „Opera #2”

  Premiera „Return Home” avuse loc în luna martie a anului 2007 pe scena Kosmos. Mai mult de 20 de compoziții noi au fost incluse în acea premieră. O mulțime de cântece noi au devenit favoritele fanilor prin intermediul Internetului cum ar fi „Crane’s Crying”, „Shores of Russia”, „I Ask All Saints”, „The Little Prince”, „I Repeat Your Name” și alte.

  În luna octombrie, în anul 2007, Vitas semnează un contract cu o companie americană, Gemini Sun Records. Gemini Sun avea în vedere lansarea în primăvara anului 2008 a DVD-urilor și CD-urilor lansate anterior. Acestea ar fi conținut subtitrări în limba engleză.

  Cristina Minac

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Cristina Minachttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente