Connect with us

ALL MEDIA

2 ianuarie. Aniversare SANDA LADOȘI; artista împlinește 45 de ani

Published

on

 

Sanda Ladoși s-a născut pe 2 ianuarie 1970 și este o cunoscută cântăreață română.

Încă din copilărie, artista a cântat în diferite coruri și grupuri, învățând pianul și chitara la vârsta de 10 ani.

În 1988 obține premiul I la secțiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai târziu participă la aceeași manifestare, cu un recital.

Primul său duet, alături de Aurelian Temișan, se numește `Așa e moda` – o compoziție a lui Cătălin Tircolea. Albumul de debut – `Când vine seara` este editat de Electrecord în 1993.

Un an mai târziu, sub sigla Roton apare cel de-al doilea titlu – `Între noi mai e un pas`. Acest nou proiect înseamnă integral compoziții Dan Iagnov și versuri de Andreea Andrei, Dan V. Dumitriu, Eugen Rotaru, M.R. Paraschivescu și Rodica Grigoriu.

Șase piese sunt interpretate în duet cu celebrul actor Ștefan Iordache. În această formulă de aur obține locul II la Festivalul Mamaia ’94, iar în ’95 locul III la secțiunea de creație a aceluiași concurs, cu piesa `Eu vreau să-ți spun că te ador`.

În anul 1996, Sanda Ladoși susține numeroase spectacole în țară și este subiectul multor filmări și colaborări cu televiziunile, dar cel mai mult se dedică pregătirii albumului `Nu mă iubi`. Albumul este lansat oficial pe 25 septembrie 1997, la Târgul Internațional de Muzică București, Sala Palatului.

În anul 1999, artista câștigă premiul III la festivalul Mamaia, secțiunea compoziție cu o piesă compusă de Dan Iagnov. Tot acum finalizează pregătirile pentru noul album `Mi-e dor`, pentru care a lucrat timp de 2 ani împreună cu compozitorul Eugen Mihăescu.

Albumul include un remix al șlagărului `Mi-e dor să te văd` și un cover al piesei `Clipe ce dor`, interpretată inițial de Mihaela Runceanu. Se remarcă și piesele latino: `Dansând prin vise`, `Dacă ești singur`, `În vorbe nu mai cred`.

Câteva din piesele de pe album sunt deja cunoscute, `Adu-ți aminte` câștigând chiar premiul IV la secțiunea șlagăre a Festivalului Mamaia ’99. Lansarea albumului a avut loc pe 9 decembrie 1999 în Club Malibu.

În 2004, Ladoși câștigă selecția națională pentru concursul Eurovision desfășurat la Istanbul cu piesa `I Admit`. În anul 2006 apare albumul `Khalini`.

Premii:

  • 1988 premiul I la secțiunea interpretare festivalului Mamaia
  • 1994 locul II la festivalul Mamaia împreună cu Ștefan Iordache
  • 1995 locul III la secțiunea de creație a Festivalului Mamaia, cu piesa Eu vreau să-ți spun că te ador
  • 1999 premiul III la festivalul Mamaia, secțiunea compoziție
  • 2004 câștigă selecția națională pentru concursul Eurovision- piesa I Admit

Discografie:

  • Când vine seara (1993)
  • Între noi mai e un pas (1994)
  • Nu mă iubi (1997)
  • Mi-e dor (1999)
  • Khalini (2006)

Sursă articol: www.bestmusic.ro; www.wikipedia.org

Sursă foto: www.cotidianul.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending