Connect with us

Evenimente

20.000 de voci au cântat în cor la “ZU Loves YOU”

Published

on

De ziua Sfântului Valentin, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au binedispus peste 20.000 de oameni veniţi la Afi Palace Cotroceni pentru ZU Loves YOU, cel mai HIT concert de dragoste. Toţi ZUrlii prezenţi au avut parte de o seara plină de energie, antrenată de prezentatorii Radio ZU şi cei mai iubiţi artişti români.

Pe scena concertului au urcat pe rând Connect-R, Alex Velea, Tom Boxer şi Morena, Delia, Smiley, Narcotic Sound & Christian D, Andreea Bănică, Andrei Leonte şi Corina. Artiştii au cântat live împreună cu publicul cele mai cunoscute piese ale lor şi o serie de cover-uri la piese extreme de cunoscute.

Pentru Andrei Leonte acest eveniment este primul concert din cariera lui. Publicul l-a primit cu multă căldură, iar el a avut o prestaţie impecabilă. Andrei a cântat doua cover-uri şi primul lui single care se numeşte „Radio Girl (Love on Heavy Rotation)”. Mai mult, el a ţinut să-i mulţumească şi lui Mihai Morar, care i-a fost mentor la “X Factor”, şi i-a dedicat piesa „Home” a lui Michael Buble.

Surpriza serii a apărut în momentul în care Buzdugan şi Morar au invitat pe scenă un cuplu tânăr. Ea părea foarte nedumerită. El foarte emoţionat. Toate sentimentele s-au transformat în chiote de bucurie ale mulţimii atunci când el a scos un inel din buzunar, a îngenuncheat şi a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Energie şi spectacol. Despre asta este vorba la radioul numărul 1 din Bucureşti. Hiturile se ascultă la ZU.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending