Connect with us
Avatar

Published

on

Jencarlos Canela s-a născut pe 21 aprilie 1988.

La doar 22 de ani, Jencarlos Canela a devenit, în scurt timp, idolul tinerilor de varsta lui. Talentul muzica şi cel actoricesc reprezintă de acum cartea sa de vizita.

Jencarlos şi-a început cariera la vârsta de 12 ani în trupa “Boom – Boom”. După ce a mai crescut, a început să compună muzică în limbile engleză, italiană, spaniolă, germană şi portugheză.

“Amor Quedate” şi “Buscame” sunt single-urile de debut ale artistului. În decembrie 2010, acesta a lansat un nou single: “Mi Corazón Insiste”.

Jencarlos nu este numai cântăreţ, ci şi actor. În 2007 şi-a făcut debutul la Telemundo în telenovela “Pecados ajenos” – “Umbrele trecutului” (titlu original: Păcatele altora). În 2008 a jucat în “Dona Barbara”, iar în 2010 în “Mas sabe el Diablo” – “Înger şi demon” (titlu original: Mai multe ştie Diavolul). În prezent, junele-prim joacă în telenovela “Un deseo y una moto” (titlu original: O dorinţă şi o motocicletă).

Jencarlos este membru în Christopher and Dana Reeve Foundation, unde alături de nume mari ca Meryl Streep, Robin Williams, şi Ben Stiller ajută oamenii care suferă de paralizie.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending