21 Ianuarie. Recomandari TV. Cele mai tari subiecte din showbiz sunt dezbatute la Wowbiz, la Kanal D si la Un show pacatos, la Antena 1
Connect with us

A-Z NEWS

21 Ianuarie. Recomandari TV. Cele mai tari subiecte din showbiz sunt dezbatute la Wowbiz, la Kanal D si la Un show pacatos, la Antena 1

Published

on

Astazi, 21 ianuarie RADAR DE MEDIA va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.00 Buna seara, Romania!, la B1 Tv
  • 22.15 Wowbiz, la Kanal D
  • 23.00 Un show pacatos, la Antena 1

SERIALE:

  • 17.15 Visul regelui, la National TV
  • 21.05 Minti criminale, la AXN
  • 22.00 Inger salbatic, la Acasa Gold

Inger salbatic 2

FILME:

  • 20.05 Marlowe, la TCM (politist)

Orfamay Quest(S. Farrell) angajează un detectiv particular ca să dea de urma fratelui său. Marlowe(James Garner) porneşte cercetările de la doi oameni care pretind că nu ştiu nimic despre dispariţia unui băiat. Dar apariţia unor poze reprezentând mai multe persoane dispărute, un star TV (G. Hunnicutt) şi o stripteusă, schimbă datele problemei.

  • 20.30 Dragoste si alte dezastre, la Prima TV

Emily Jackson (Brittany Murphy) este o jurnalistă de modă din America. O fire extrem de caldă şi totodată o fată plină de vino-încoace, ea lucrează la Londra pentru celebra revistă Vogue.

Viaţa ei este extrem de solicitantă şi se desfăşoară după ceas şi agendă. Deşi este în permanenţă ocupată, ea îşi găseşte întotdeauna timpul necesar pentru a-şi ajuta prietenii să îşi găsească perechea.

Cu toate că rolul de Cupidon i se potriveşte de minune, Emily nu reuşeşte să vadă că adevărata ei dragoste se află mai aproape decât ar fi crezut.

Cu participarea lui Orlando Bloom şi Gwyneth Paltrow, produs de Luc Besson şi David Fincher „Dragoste şi alte dezastre” este o comedie romantică, plină de stil şi farmec.

  • 23.05 Centrul pamantului, la PRO TV (SF  de actiune)

În mod inexplicabil, mişcarea de rotaţie a Pământului s-a oprit , câmpul magnetic se deteriorează rapid cu foarte multe consecinţe fatale pentru omenire.
Primele efecte: podul Golden Gate din San Francisco se prăbuşeşte omorând mulţi oameni, o furtună electromagnetică transformă în praf şi pulbere Colosseum-ul din Roma iar în Trafalgar Square din Londra porumbeii şi-au pierdut sistemul de coordonare zburând dezordonat şi provocând accidente rutiere.
Disperat să rezolve catastrofa, Guvernul SUA şi oficialităţile militare îl convoacă pe geofizicianul Dr Josh Keyes şi pe echipa acestuia formată din oameni de ştiinţă renumiţi. Aceştia vor călători către centrul pământului într-un vehicol subteran pilotat de terranauta Rebecca Childs şi Comandantul Roberty Iverson. Misiunea lor este să detoneze un dispozitiv nuclear care va reactiva câmpul magnetic şi va salva lumea de la distrugere.

SPORT:

  • 17.00 Handbal masculin, Campionatul mondial, la TVR 2 (live)

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending