Connect with us

Televiziune

23 aprilie. Recomandari TV. Filmul romanesc, Love Building in premiera la HBO si Invitat supriza la Happy Show de la Antena 1!

Published

on

Astazi, 23 aprilie Radar de Media va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI

  • 17:30 Pro TV – La Maruta
  • 20:30 Antena 1 – Serviciul Roman de Comedie, Happy Show

 

Pe  grecul  Ertil  Kondakciou, invitatul Serviciului Român de Comedie, de azi, de la ora 20.30, Toni Grecu l-a întâlnit   personal, vara trecută, în insula Lefkada¸ în timpul concediului.  Tânărul,  unul dintre cei mai buni football freestyleri din întreaga lume,  l-a uimit pe realizatorul emisiunii “Happy show” care de-altfel l-a invitat pe loc în emisiune. “Ertil este unul dintre cei mai buni freestyleri din lume şi vine  în exclusivitate în România,  la Serviciul Român de Comedie. L-am văzut în timpul unei demostraţii m-a impresionat foarte tare. I-am cerut datele şi l-am invitat în emisiune. Sunt foarte rari oamenii cu un talent ca al lui, iar publicul  românesc nu este la curent cu acest gen de spectacol. Ertil nu ştia absolut nimic despre România, dar i-a plăcut foarte mult Bucureştiul şi s-a simţit excelent la filmările de la <Happy show>”, spune Toni Grecu.

  • 20:30 Prima Tv – Cronica Carcotasilor
  • 21:00 TVR 1 – Dosar Romania

 

cronica carcotasilor primatv

FILME

 

Love Building este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să „repare” relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

SERIALE

  • 22:00 Antena 1 – Mr. Bean (engl., 1990, s. com.)
  • 23:00 AXN – NCIS: Los Angeles(12) (sua, 2009, s. poliţist, sezonul 4, episodul 24)
  • 23:30 TVR 1 – Drumul spre Brazilia, Episodul 8
  • 00:15 HBO – Urzeala tronurilor(18) (sua, 2011, s, sezonul 4, episodul 3)
Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending