23 Ianuarie. Recomandari TV. La Maruta vor fi dezbatute cele mai actuale teme ale zilei, la PRO TV. Vedetele se dezbraca de secrete la Cancan.ro,la Acasa TV
Connect with us

A-Z NEWS

23 Ianuarie. Recomandari TV. La Maruta vor fi dezbatute cele mai actuale teme ale zilei, la PRO TV. Vedetele se dezbraca de secrete la Cancan.ro, la Acasa TV

Published

on

Astazi, 23 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomandam sa vizionanti urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

 • 14.00 Necenzurat, la Antena Stars
 • 16.50 Lozul cel Mare, la TVR 1
 • 17.30 La Maruta, la PRO TV
 • 23.00 Cancan.ro, la Acasa TV

SERIALE:

 • 20.30 Las Fierbinti, la PRO TV
 • 21.15 Cavalerul noptii, la National TV
 • 22.00 Hawaii 5.0, la AXN

FILME:

 • 20.00 Artista, dolarii si ardelenii, la Kanal D (western, romanesc)

Din scenariile parodice ale filmelor western pe care prolificul Titus Popovici le-a oferit cinematografiei noastre, Veroiu a realizat una dintre peliculele comice cele mai izbutite.
Cu o distribuţie remarcabilă el reia aventurile a trei fraţi ardeleni care, fugind de asuprire, s-au refugiat, la începutul secolului, în vestul sălbatic american. Unul dintre ei este sceptic, bun cunoscător al realităţilor americane. Mezinul îşi perfecţionează engleza, dar şi arta mânuirii pistolului. După multe aventuri, cei trei decid să se întoarcă acasă, numai că morocănosul frate mai mare se îndrăgosteşte fulgerător de o actriţă de cabaret, interpretată de Rodica Tapalagă.

 • 20.30 Un prieten deosebit, la Antena 1 (comedie de familie)

O fetiţă de 9 ani pe nume Eva îşi doreşte, ca orice copil, un animal. Din nefericire, tatăl său vitreg este alergic la animale, iar mama nu crede că fiica ei e suficient de responsabilă. În plus, toată atenţia celor mari pare focalizată pe frăţiorul ei.
Iată însă că, într-o zi, Eva se trezeşte în faţa uşii cu un ţigan, un anume Azro, care se interesează de o maimuţică, rasa Capucin. El şi amicii lui au nevoie de maimuţică pentru că Finster (aşa îl cheamă pe inteligentul animal) a fost special dresat pentru a fura bijuterii şi bani. Numai că, sătulă de un stăpân care-o tratează cu răutate, maimuţica a fugit.
Eva o găseşte, se împrieteneşte cu ea şi o botează Dodger. Mai mult decât atât, părinţii par că o acceptă, dar năravurile căpătate încep să iasă la suprafaţă, în timp ce Azro, care nu-şi mai poate onora înţelegerea cu gangsterii, e mai decis ca niciodată să-şi recapete maimuţica. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, chiar dramatică.

Unii critici au afirmat că decizia scenariştilor Franco Amurri şi Stu Krieger, ca Azro să fie ţigan, a dus la interpretări neplăcute şi la folosirea stereotipurilor negative care ar trebui evitate.

 • 21.55 Opt femei, la Digi Film (comedie muzicala)

Prin anii ’50, într-un impunător conac de ţară izolat într-un colţ de lume, o familie înstărită se pregăteşte de Crăciun. Dar veselia din dimineaţa de ajun se transformă într-un păienjeniş de suspiciuni şi acuze o dată cu terifianta descoperire că Marcel, domnul şi stăpânul casei, zace ţeapăn în patul lui cu un cuţit înfipt în spate. Casa e izolată, zăpada din jurul ei intactă, maşina nu mai porneşte, telefonul e şi el mort. Din senin, apare sora victimei, dar nu e o vizită inocentă. Scena le rămâne acum celor opt femei care se afla în casă. Fiecare dintre ele are câte un secret care îi putea fi fatal domnului Marcel. Toate sunt suspecte, dar una singură e vinovată.

 

DOCUMENTAR:

 • 22.40 Mandela, la MGM

Celebrul om politic şi-a dat acordul pentru acest lungmetraj biografic, iar rezultatul a mulţumit pe toată lumea.
El a vorbit despre copilărie şi despre viaţa priavată, despre căsnicia care a avut de suferit din cauza anilor de detenţie. Acestea în paralel cu lupta pentru drepturi, cu viaţa în Africa de Sud şi apartheid.

 

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending