Connect with us

A-Z NEWS

24 Februarie. Recomandari TV. O editie speciala de Dragobete, cu Iuliana Tudor, la TVR 1

Published

on

Astazi, 24 februarie RADAR DE MEDIA va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.30 Icomedy, la Antena 1
  • 21.10 Cu drag… de Dragobete,la TVR 1
  • 23.00 Lumea lui Banciu, la B1 TV

SERIALE:

  • 20.00 Feriha, la Kanal D
  • 21.00 Minti criminale, la AXN
  • 21.30 Regina, la Acasa TV

regina

FILME:

  • 20.00 Iubire, la HBO (drama)

Povestea unui cuplu de octogenari – Georges (Jean-Louis Trintignant) şi Anne (Emmanuelle Riva) – oameni cultivaţi, profesori de muzică pensionari.

Fiica lor, Eva (Isabelle Hupert), tot muziciană, nu locuieşte cu ei, ci în străinătate. Atunci când, într-o zi, Anne suferă un atac cardiac care îi paralizează o parte a corpului, dragostea ce uneşte acest cuplu în vârstă va fi pusă la încercare

  • 20.45 Hitman: rau necesar, la PRO TV (thriller)

Bazat pe succesul video-jocului cu acelaşi nume, cu încasări de top şi câştigător a numeroase premii, filmul ne prezintă un asasin de elită, proiectat genetic, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.
Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru că i-ar face plăcere, ci pentru că aşa a fost educat: să-şi execute misiunile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viaţa sa, atât de exactă, a unei „ecuaţii întâmplătoare”: o tulburare neaşteptată a conştiinţei şi emoţiile necunoscute trezite în el de către o rusoaică misterioasă.

  • 22.00 Tequila Sunrise, la TCM (thriller)

Dale McKussic, fost traficant de droguri, locuieşte într-o căsuţă pe plajă împreună cu fiul său şi se teme că ar putea să piardă custodia în favoarea soţiei.

Un vechi prieten al său, Nick Frescia, acum poliţist, nu e însă deloc convins că afacerile cu droguri ţin de trecut şi devine brusc atent când află de la FBI că un important transport urmează să sosească în oraş, escortat de şeful reţelei mexicane în persoană, Escalante. Mai ales că acesta şi McKussic au fost ani de zile prieteni apropiaţi…

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending