Connect with us

Televiziune

24 Martie. Recomandari TV. Junior Chef, competitia micilor bucatari se dueleaza cu productia turceasca Feriha

Published

on

Astazi, 24 martie Radar de Media va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 17.00 Cireasa de pe tort, la Prima TV
  • 17.30 La Maruta, la PRO TV
  • 19.00 Premiile Gopo 2014, la Pro Cinema
  • 20.30 Junior Chef, la Antena 1

SERIALE:

  • 20.00 Feriha, la Kanal D
  • 21.00 Dr. House, la TVR 1
  • 23.05 Psihologia minciunii, la PRO TV

lie-tome2

 

FILME:

  • 20.00 Datorie de onoare, la HBO (thriller)

Agenţi Mossad retraşi din activitate sunt hăituiţi de secrete din trecut.

1966. Trei agenţi Mossad trec în Berlinul de est ca să prindă un faimos criminal de război nazist. 30 de ani mai târziu, secretele pe care agenţii le împărtăşesc se întorc să-i bântuiască.

Acest thriller de spionaj începe în 1997, atunci când o veste şocantă despre fostul lor coleg, David, ajunge la Rachel (Helen Mirren) şi Stephan (Tom Wilkinson), agenţi secreţi ai Mossad-ului retraşi din activitate. Toţi trei au fost veneraţi timp de decenii de ţara lor pentru că misiunea pe care şi-au asumat-o în 1966, atunci când ei au dat de urma unui criminal de război nazist pe nume Vogel (Jesper Christensen) în Berlinul de Est. Cu mari riscuri şi cu costuri personale considerabile, misiunea echipei a fost îndeplinită – sau nu? Suspansul se strânge de-a lungul a două perioade temporale diferite pline de acţiune captivantă şi de revelaţii surprinzătoare.

  • 20.00 Al naibii tratament, la Digi Film (comedie)

După o altercaţie la bordul unui avion, în care blândul şi manieratul Dave Buznik îşi iese din fire, acesta este condamnat să urmeze şedinţe de tratament pentru stăpânirea nervilor, conduse de doctorul Buddy Rydell, şedinţe la care participă bărbaţi şi femei cu tulburări de comportament.

Metodele terapeutice deloc convenţionale folosite de Buddy, provocatoare şi brutale, îl zăpăcesc complet pe Dave. Apoi, după o nouă boacănă, judecătoarea Daniels îi ordonă lui Dave să ia în serios şedinţele de terapie, căci, altfel, va ajunge la închisoare.

Aşa că Buddy se mută cu Dave, pentru a-l ajuta să se lupte cu demonii din interiorul său. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc şi se dezlănţuie ori de câte ori are ocazia făcând comentarii ireverenţioase la adresa prietenei lui Dave, Linda, şi împingându-l pe Dave, puţin câte puţin, să -şi înfrunte frustrările trecute, dar şi pe cele din prezent.

Însă Buddy merge prea departe şi Dave trebuie să decidă dacă se va retrage în carapacea lui sau dacă va înfrunta situaţiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat şi contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal?

  • 21.00 Mult zgomot pentru nimic, la Cinemax 2

Leonato, guvernatorul Messinei, este vizitat de prietenul său Don Pedro, care se întoarce de pe câmpul de luptă după o ofensivă victorioasă împotriva fratelui său răzvrătit Don John. Îl însoţesc doi ofiţeri, Benedick şi Claudio. Claudio se îndrăgosteşte de Hero, fata lui Leonato, în timp ce Benedick are ceva de împărţit cu Beatrice, verişoara ei.

O serie de evenimente tragice şi comice îi ţin departe de fericire pe cei patru, dar cine ştie, poate că dragostea va învinge până la urmă!

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending