25 februarie. Aniversare CHRISTIEN ANHOLT, actorul împlinește 43 de ani
Connect with us

ALL MEDIA

25 februarie. Aniversare CHRISTIEN ANHOLT, actorul împlinește 44 de ani

Published

on

Christien Anholt s-a născut pe 25 februarie 1971. Este cunscut publicului pentru rolul lui Nigel din serialul “Vânătorii de comori”.

RADAR DE MEDIA îi urează “La mulți ani!”

Christien Anholt și-a început cariera de actor în 1988 , la vârsta de 17 ani după ce a câștigat rolul râvnit de ” Hans “, în filmul ” Reunion “, regizat de Jerry Schatzberg.

Pentru performanța sa de debut , Christien Anholt a primit o nominalizare la Cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Cannes din 1989 , și a continuat să câștige cel mai bun actor la premiile E’Febo Doro în Sicilia în 1990.

Harold Pinter , care a scris scenariul pentru ” Reunion ” l-a recomandat pe Anholt lui Ronald Harwood , care l-a pus ca actor în” Terenuri Leonard / Jeremy”, și în noua sa piesa ” Altă dată “, cu Albert Finney.

Piesa și Anholt s-au bucurat de recenzii foarte bune si un run-sell-out la Teatrul Wyndham din Londra . Harwood apoi l-a recomandat Directorui Franco Zeffirelli , care l-a distribuit ca ” Marcelus ” alături de Mel Gibson în filmul “Hamlet”.

Anholt a jucat alături de Kate Beckinsale , Sam Niel și Judy Davis în producția Hallmark “One Against The Wind” și alături de Steven Dorff în “The Power of One”, regizat de John G. Avilsden.

Steven Spielberg l-a ales pe Christien Anholt pentru a-l juca pe Cilve, fratele lui Owen in “Terry O’Niel”.

 El a primit review-uri electrizante pentru rolul său din “Gary Warrell” în producția BBC Screen 2 de “bani pentru nimic”.

Un șir de filme de televiziune și filme artistice au urmat , inclusiv , “Seventeen”, alaturi de Rachel Wiesz , BBC “Hard Times”, alături de Alan Bates și Richard E.Grant, “Harpist “, în care performanța sa i-a adus o altă  nominalizare pentru cel mai bun actor , de data aceasta la Festivalul de Film de la Geneva din 1997.

În 1999, Anholt a fost distribuit în rolul ” Nigel Bailey ” unde a jucat alături de Tia Carrere , în ” Vanatorii de comori”, care a rulat timp de 3 sezoane .

Mai recent, Anholt a jucat în două episoade din ” Aventura Inc”, alături de Michael Biehn.

Anholt locuiește de 5 ani în Somerset Anglia, împreună cu soția sa și 3 câini.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending