Connect with us

ALL MEDIA

25 februarie. Recomandari TV. Sultana Hatice este in pragul sinuciderii din cauza lui Suleyman

Avatar

Published

on

Astazi, 25 februarie, RADAR DE MEDIA va invita sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 17.00 Acces direct, la Antena 1
  • 19.30 Cireasa de pe tort, la Prima TV
  • 21.30 M Magazin, la TVR 2

Horia Virlan - Cireasa de pe tort

SERIALE:

  • 17.15 Visul regelui, la National TV
  • 18.30 Cununa de lacrimi, la Acasa TV
  • 20.00 Suleyman Magnificul, la Kanal D

Suferinta sultanei Hatice (Selma Ergeç) atinge apogeul mai ales dupa ce Suleyman (Halit Ergenç) hotaraste ca a venit vremea sa o marite din nou. Impovarata de moartea iubitului ei sot, Ibrahim Pasa (Okan Yalabık) si macinata de ura pe care o nutreste pentru Hurrem (Meryem Sarah Uzerli), sora sultanului ameninta ca isi va pune capat zilelor. Intr-o lume in care decizia femeii conteaza prea putin, Hatice vrea sa se elibereze de toata suferinta si vrea sa recurga la un gest necugetat.

Pasiunea sultanei Mihrimah (Pelin Karahan) pentru boierul Bali (Burak Özçivit) este din ce in ce mai arzatoare; aceasta ii propune mamei sale, sultana Hurrem, o invoiala…

FILME:

  • 19.00 Orele, la TV 1000 (romantic)

Trei femei sunt legate între ele precum zalele unui lanţ, neştiind că puterea unei opere literare remarcabile le alterează irevocabil destinele. Prima femeie este Virginia Woolf care locuieşte într-o suburbie a Londrei la începutul anilor `20 şi se luptă cu nebunia în timp ce începe să scrie primul mare roman al său, “Doamna Dalloway”.

Douăzeci de ani mai târziu, Laura Brown, soţie şi mamă în Los Angeles, la sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial, citeşte exact acest roman; cartea i se pare a fi atât de tulburătoare încât se hotărăşte să facă o schimbare majoră în viaţa sa.

În cele din urmă, în New York-ul zilelor noastre, o întâlnim pe Clarissa Vaughn, versiunea modernă a doamnei Dalloway, îndrăgostită de prietenul ei Richard, un poet sclipitor care moare de SIDA.

Poveştile se împletesc şi, în cele din urmă, converg spre un punct comun, într-un moment surprinzător de recunoaştere transcendentă.

O carte magnifică şi un o ecranizare pe măsură, cu trei actriţe ce reuşesc cu graţie să ajungă la performanţă. Trei perioade, fiecare credibilă, trei drame ce se împletesc într-un strigăt timid de ajutor te ţin ţintuit şi impresionat în faţa ecranului. Costume, imagine şi detalii de mare frumuseţe.

  • 20.30 Strainul, la PRO TV (actiune)

Jonathan Cold (Steven Seagal), un agent liber profesionist, e angajat de un bărbat misterios pentru a transporta un pachet din Franţa în Germania. Jonathan nu ştie ce se află în pachet. Orice ar conţine, misteriosul colet atrage un vârtej al corupţiei politice şi al crimei şi câţiva băieţi foarte răi dispuşi să te înjunghie pe la spate. Totuşi, Cold ştie că trebuie să fie mereu cu o mişcare înaintea puterilor malefice implicate în această vânătoare, indiferent de costuri. Totul devine un joc între cel care se află cu pas înainte şi cel care se lasă călcat în picioare.

  • 20.30 Primavara bobocilor, la Prima TV (comedie)

Copiii au crescut, iar grijile şi bucuriile sunt cu totul altele pentru Varvara şi Toderaş. Deşi trăgeau speranţă că bătrâneţile lor vor fi alinate de reuşitele copiilor, cei doi nu reuşesc să facă faţă problemelor pe care le au. Principala lor îngrijorare este Ionuţ care, nu peste mult timp, va deveni inginer agronom. Însă până la această reuşită, mai e drum lung deoarece Varvara trebuie să-l aducă pe drumul cel bun. Acesta, de când a revenit din Capitală, mai toată ziua fluieră pe uliţa satului şi dă semne că n-ar fi în toate minţile. Acum cei doi părinţi, îngrijoraţi fiind de sănătatea mintală a copilului lor, au pus pe planul al doilea muncile la câmp. Astfel, eroii noştri din Viişoara se confrună în fiecare zi cu situaţii care mai de care mai comice, toate spre hazul celor care gustă comedia românească.

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending