Connect with us

ALL MEDIA

25 martie. Aniversare GEORGE HORA, artistul împlinește 30 de ani

Avatar

Published

on

George Hora s-a născut pe 25 martie 1985.

Primele sale compoziţii au apărut încă de la vârsta de 15 ani, aceasta fiind şi vârsta la care îşi formează prima trupă pop, împreună cu sora lui, Kamelia.

Munca de textier-compozitor-producător începe atât de hotărât, încât în 2001 deja are propriul album, cel cu care câştiga pe zona Banat concursul “Best New Band”, susţinut de PRO FM şi emisiunea ZERO.

Proaspăt absolvent al liceului de arhitectură Ion Mincu din Timişoara, se hotărăşte să urmeze cursurile Facultăţii de Muzică din Timişoara. Între timp, participă activ şi la cursurile Şcolii Populare de Arte Timişoara, la secţiile Pian, Keyboard, Percuţie respectiv inginerie de sunet Studio.

Prima colaborare cu artişti de pe piaţa muzicală românească are loc în 2004 când compune două piese pentru trupa Activ, printre care şi single-ul lor de mare succes “Doar cu tine”.

După o pauză, în anul 2007 urmează alte două single-uri de mare succes, cele ale trupei Sistem: “Never” respectiv “Soare”. Tot el este cel care vine cu iniţiativă ca trupa Sistem să lanseze prima baladă din istoria trupei, astfel luând naştere single-ul “Soare” (ballad version).

Tot în 2007 a colaborat prima oară ca inginer de mix şi master cu Crush şi Alexandra Ungureanu pentru albumul Hello. În acelaşi an începe şi colaborarea cu DJ Andi, pentru care a compus până acum 3 hituri electro club: “Colours of the Rainbow” (2008), “Freedom” (2009) şi “Happiness” (2010), toate feat. Stella.

În tot acest timp, pune bazele studioului propriu şi labelului independent STUDIO 66, primul său artist fiind Eli, care se remarcă extrem de repede pe scena hip-hop.

În 2008 câştigă primul concurs de compoziţie privat din România, Battle of Songs, luând premiul cel mare în valoare de 10 000 euro cu piesa “De când ai plecat”, cântată de Alin Nica.

Tot în acest an compune şi primul single Voxis vs. DJ Andi “To the Moon” şi devine producătorul executiv exclusiv al proiectului.

În 2009, din postura de compozitor, a participat în finala Eurovision România cu 2 piese: Juan Xavier – “Perdoname” şi Alin Nica – “Don’t leave”. Concurează şi la Cerbul de Aur 2009 cu compoziţia “Dirty Dancer”, interpretată de reprezentanta Australiei, artista Xonia.

Panta ascendentă fiind evidentă, este contactat de Puya pentru a particpa la partea de producţie a albumului acestuia, Românisme I.

Astfel, George Hora compune pentru început patru track-uri, printre care şi hitul anului 2009, “Undeva în Balkani”. Acesta este momentul când artistul apare prima dată în faţa publicului şi în postura de artist, “Undeva în Balkani” fiind un featuring cu Puya.

În urma succesului, a fost contractat de Disney Channel pentru a juriza concursul “Fii o vedetă Disney Channel”, alături de Smiley şi Alexandra Ungureanu.

Compune jumătate din trackurile albumului Puya – Românisme II, printre care “Change” (feat. Kamelia & George Hora) şi “V.I.P.” (feat. Kamelia), ambele piese fiind difuzate îndelung de toate posturile media din ţară. În paralel, lansează proiectul Moshi Moshi cu single-ul “Call From Japain” şi, alături de băieţii de la trupa Voxis, lansează single-ul “Undeva”.

În 2010 compune şi produce noul single HI-Q feat. Kamelia – The One, acesta fiind şi anul în care apare primul single George Hora: “ELYO”. Tot 2010 este şi anul în care, artistul George Hora atrage privirile tuturor, compunând single-ul Cassa Loco feat. George Hora – La Mall.

În paralel cu toate acestea, George Hora se avântă în producţia video, primul rezultat fiind videoclipul la piesa “Fiecare face ce vrea” (Eli feat. Mark şi George Hora).

Labelul independent STUDIO 66 lansează încă un hit, cu compoziţia Fely feat. Puya – Vreau să te sun, piesă ce devine extrem de populară în comunitatea online, iar în toamna anului 2010, artistul George Hora surprinde prin compoziţia şi soundul noului său single, “Oki Yey”.

Între timp, compune pentru Voxis single-ul “Tell Me Everything”, produce pentru Voltaj single-ul “Mi-e dor de”, după care lansează şi primul single Kamelia – Dreamin.

La sfârşitul anului 2010, George Hora este prins de febra producţiei video, lansând alte două videoclipuri: Eli – Hey şi Alin Nica – “De când ai plecat”.

Tot de sfârşitul 2010 se leagă şi compoziţia/producţia Puya feat. Connect-R – “Americandrim”.

Printre noutăţile din 2011 amintim single-urile Puya – “Vestul sălbatic”, Kamelia – “Come Again”, dar şi al treilea single George Hora: “I Need Somebody”.

Adept al noului şi cu o viziune extrem de largă, compoziţiile sale tot timpul sunt asociate cu sound de dincolo, iar producătorii din domeniu îl numesc un profesionist desăvârşit într-ale mix-ului şi masterului.

De-a lungul anilor, George Hora a avut multe colaborări extrem de interesante, cu artişti cunoscuţi, dar şi necunoscuţi publicului larg, majoritatea colaborărilor însemnând producţie, compoziţie, dar şi featuring.

Printre aceştia îi amintim pe Kamelia, Voxis, Eli, Mark, Fely, Puya, DJ Andi, Voltaj, Sistem, SIGN (trupa finalistă Megastar 3 România), Alin Nica, Juan Xavier, Activ, Japhet Niven, Crush & Alexandra Ungureanu, UNC, Xonia, Cassa Loco, Nadine, etc.

Comentarii

ALL MEDIA

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi piesele auto de la centre de dezmembrări

Avatar

Published

on

În ultima vreme, centrele de dezmembrări au luat amploare și continuă să crească în popularitate. Explicația este evidentă și ține de preferința pentru mașini second hand importate masiv din Europa. România a fost campioană la acest capitol, multă vreme și nici acum nu se poate spune că lucrurile stau diferit.

Din pură nevoie de a găsi o soluție echilibrată în ceea ce privește întreținerea mașinii, piesele la mâna a doua sunt o recomandare. Nu orice tip de piesă desigur. Consumabilele, spre exemplu, nu sunt nicicând indicate a fi cumpărate la mâna a doua. Însă aripi, faruri, radiatoare, pompe de injecție, chiulasă, electromotoare sau alternatoare sunt oricând de preferat a fi cumpărate din centre de dezmembrări.

Diferența? De la astfel de centre de dezmembrari Craiova sau  din orice alt oraș achizițiile pot fi mai avantajoase din punct de vedere financiar. Vorbim despre o diferență de cele mai multe ori chiar și de jumătate de preț față de costurile cu piesele noi. Așadar, un major avantaj este legat de posibilitatea de a controla costurile, astfel încât să fie evitate achizițiile destul de costisitoare.

Ce trebuie să știți despre piesele cumpărate de la dezmembrări

Contrar unor prejudecăți sau contrar practicilor unor centre ce lucrează la nivel de amator, există și opțiunea de a primi garanție și de a avea parte de piese verificate. Iată ce trebuie să știți despre piese auto achiziționate din centre de dezmembrări precum Wolcar spre exemplu:

Garanția

Desigur, unele centre de acest gen nu își permit să ofere garanție pentru produsele comercializate. Aici este de altfel și ruleta rusească în cazul acestei metode de achiziție a unor piese auto. Nu însă și când vine vorba de Wolcar. Pentru ceea ce cumpăraţi de aici aveţi garanție asigurată de 3 luni.

Retur și verificare de piese

În ceea ce privește compatibilitatea pieselor aveţi un filtru activ în cadrul paginii Wolcar. Alegerea corespunzătoare va ține cont de modelul mașinii, anul fabricației de asemenea. O paletă largă de opțiuni regăsiţi aici: piese pentru Audi, Ford, Volkswagen, Skoda și multe altele. Privind tipologia pieselor vorbim despre elemente de caroserie, climatizare, electrice, de interior, pentru motor sau elemente de transmisie.

Oricare ar fi alegerea, stocul disponibil este notat online. Înainte de a fi livrată o piesă aceasta va fi verificată pe bancul de lucru. De asemenea, la Wolcar aveți și garanția a ceea ce cumpărați. În cazul în care intervine decizia de a face un retur, banii vor fi returnați integral. Detalii regăsiți și în cadrul paginii oficiale.

 

Cine este Wolcar

Centrul fizic este în localitatea Malu Mare, Craiova, județul Dolj. Dar cei interesați de achiziția unor piese de aici trebuie să știe că este posibilă orice comandă, cu livrare oriunde în țară. Pentru cei care pot ridica produsul de la centru lor, aici vor regăsi și un service autorizat, cu o lungă listă de servicii: începând cu partea de diagnoză computerizată și până la înlocuire de piese.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Avatar

Published

on

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D.

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

Comentarii

Continue Reading

Radio

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Avatar

Published

on

            Ramon Cotizo și Nono Semen sunt „Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

 

„Eu vara nu dorm ! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm – noaptea…  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu singur. Cel mai bun amic și coleg al meu, Nono, o să se alăture acestei nebunii de-o vară.

 

            „Cum suntem două firi puse pe glume, cred că o să ne descurcăm onorabil. Colegii ne strigă deja Regii dimineților şugubețe. Bețescurte, clar. Dar ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că o să fim cu voi, pentru că dimineața bună se face cu un zâmbet, o glumă, o voce prietenoasă, alături de ascultătorii Digi FM, la prima cafea a zilei, în drum spre job sau în concediu, a spus Ramon Cotizo, completat de Nono Semen: „Fie că ești în vacanță sau la job, la Digi FM vei simți un vibe bun alături de doi oameni sinceri, deschiși și bucuroși că pot să-ți fie aproape.”

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0