Audiente Eurovision 2009: 2,6 milioane de telespectatori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Audiente Eurovision 2009: 2,6 milioane de telespectatori

Published

on

„Eurovisionul se vede de la Moscova” asa  a fost numit concursul de observatoriiESC Russia 2009 internationali prezenti la Moscova, grandiosul spectacol fiind cel mai urmarit program tv, ieri seara din Europa. Peste 100 de milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura finala ESC 2009.

Eurovisionul s-a vazut in toata lumea prin satelit dar oficial 43 de tari au transimis in direct editia din acest an a concursului de muzica usoara in direct de la Arena Olimpica din Moscova. Toata lumea a fost impresionanta de spectacolul de ieri cand 25 de tari au cantat pentru a obtine sansa de a organiza concursul anul viitor in tara lor.

Reprezentantele României, chiar dacă au evoluat impecabil, au obţinut voturi doar de la Spania, Macedonia, Turcia, Serbia, Cipru, Portugalia, Irlanda, Moldova şi Azerbaijan, clasându-se pe locul 19 din 25.

Publicul TVR 1 a fost alături de fetele noastre şi de piesa The Balkan Girls, dovadă fiind audienţele înregistrate pe parcursul transmisiei. Astfel, în intervalul orar 22.00 – 01.16, TVR 1 a fost lider de piaţă pe toate targeturile: naţional (9,4% rating şi 28,3% cotă de piaţă), urban (11,2% rating şi 32,8% cotă de piaţă) şi comercial (9,4% rating şi 31,4% cotă de piaţă), cu valori mult superioare celorlalte posturi tv.

Minutul de aur al transmisiei de marţi seara s-a înregistrat în momentul intrării Elenei în concurs, când peste 2,6 miloane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit performanţa româncei. Valorile înregistrate în acest moment au fost la nivel naţional de 12,9 rating şi 38,3% cotă de piaţă, pe target urban un rating de 15,7% şi cotă de piaţă de 44,3, în timp ce, pe target comercial, ratingul a fost de 13,2% şi cota de piaţă de 41,4%.

Sursa: www.tvr.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending