27 aprilie. Aniversare ANDA ADAM, artista împlineşte 35 de ani

0
1352

Anda Angelica Adam s-a nascut la data de 27 aprilie 1980, in Bucuresti.

 

RADAR DE MEDIA II UREAZA LA MULTI ANI!

Primul succes de proportii l-a avut cu melodia ”Nu ma uita” alaturi de RACLA.  Colaborarea cu Marius Moga i-a adus succesul in vanzari, un album complet care se vinde ca painea calda.

Foarte exigenta cu sine nu a iesit in public sau pe piata cu ceva de care apoi sa-i fie rusine. Chiar daca a pozat de nenumarate ori in ipostaze placute pentru barbati, niciodata nu “a sarit calul”.

A colaborat cu mai toate numele de marca din industria muzicala, Smiley si Randi fiind doar cateva din aceasta lunga lista.

Primul sau album a fost in colaborare cu Marius Moga, a avut un impact mare. “Selecta”, colaborare cu Alex Velea a fost primit foarte bine de public, iar apoi a urmat “Ajutor”.

Participarea sa la show-ul Pro TV, “Dansez pentru tine” a demonstrat si ca este o buna dansatoare.

In 2010, artista a lansat albumul “Queen of Hearts”.

Un lucru remarcabil este ca a luat lectii de canto, fapt care s-a remarcat in evolutiile ei ulterioare, amintim doar melodia ”Nai nai” la care a colaborat cu Bishop.

Anda Adam a fost impreuna cu prezentatorul meteo Victor Slav timp de 6 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la emisiunea Dansez pentru tine de la Protv. Cei doi s-au despartit la inceputul anului 2013.

Comentarii