27 decembrie.Recomandari Tv. Barfe, iubire si despartiri surprinzatoare, toate aceasta la Mireasa pentru fiul meu, la Antena 1
Connect with us

ALL MEDIA

27 decembrie.Recomandari Tv. Barfe, iubire si despartiri surprinzatoare, toate aceasta la Mireasa pentru fiul meu, la Antena 1

Published

on

Astazi, 27 decembrie, RADAR DE MEDIA va recomanda urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 15.30 85 de ani de Radio, la TVR 1

Un concert folcloric extraordinar cu nume mari ale cântecului popular românesc. Interpreţi care au debutat şi s-au lansat la Radio România, ca păstrători şi continuatori ai valorilor culturii noastre populare.

  • 14.00 Mireasa pentru fiul meu, la Antena 1
  • 19.30 Filme si vedete, la HBO
  • 20.30 Icomedy, la Antena 1

icomedy bordea

SERIALE:

  • 15.30 Inima nu respecta reguli, la Kanal D
  • 22.15 Trasnitii, la Prima Tv

 

FILME:

  • 20.30 Ochi de vultur, la PRO TV (drama)

Jerry Shaw (LaBeouf) şi Rachel Holloman (Michelle Monaghan) sunt doi străini adunaţi laolaltă de un apel telefonic misterios al unei femei. pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o.
Necunoscuta îi ameninţă pe Rachel şi Jerry că le ia viaţa lor şi familiilor lor, forţându-i astfel să intre în jocuri periculoase şi în situaţii limită, urmărindu-le fiecare mişcare prin intermediul unor dispozitive care astăzi, fac parte din cotidian şi se găsesc până şi în supermaket-uri. Vine momentul în care situaţia escaladează, iar cei doi oameni absolut obişnuiţi devin cei mai căutaţi oameni din ţară, care acum trebuie să descopere împreună ce se întâmplă cu adevărat, ce este în spatele acestui joc .
Luptându-se pentru viaţa lor, cei doi devin pionii unui inamic fără chip ce pare să dispună de puteri nelimitate, şi care manipulează totul.

  • 20.30 Busola de aur, la Prima TV (aventuri)
  • 21.15 Colt alb, la National TV (aventuri)

Tânărul Harry are grijă de mina prietenului său în Alaska, şi împreună cu Colţ Alb, câinele lui, sar în ajutorul prinţesei Haida şi a tribului său. O companie minieră vrea să-i alunge pe indieni de pe pământurile lor. Indienii cred că Harry este cel ales să-i conducă şi să-i salveze. Câinele lui, Colţ Alb, îi este un ajutor de nădejde. Povestea este centrată nu numai pe ajutorul pe care cei doi îl acordă indienilor ci şi pe sentimentele care se nasc atât între Harry şi prinţesa Haida cât şi între Colţ Alb şi aleasa inimii sale.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending