Connect with us

A-Z NEWS

Matt LeBlanc adoră să stea degeaba

Published

on

Reclame

Matt LeBlanc, unul dintre protagonistii serialului ,,Prietenii tai” (,,Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare Luni si Marti de la ora 21:00, a dezvaluit cotidianului britanic ,,The Sunday Times” una dintre modalitatile sale favorite de petrecere a timpului liber – statul degeaba. ,,Imi place la nebunie sa stau degeaba”, a declarat actorul, care a recunoscut cu francheteca, de fapt, la suma pe care ai ncasat-o dupa ce a lucrat la ,,Prietenii tai” nici nu mai trebuie sa munceasca, daca nu vrea. ,,Charlie Sheen cistiga 2 milioane de dolari pentru rolul din ,,Doi barbati si jumatate” acum. La vremea aceea, noi cistigam fiecare cite 100 de milioane”, spune Matt LeBlanc.
Intrebat daca I se pare ca intr-adevar merita atitia bani, LeBlanc raspunde: ,,Asta e irelevant. Noi puteam sa cerem banii aia. Daca esti in postura de a putea sa ceri o asemenea suma si nu o faci, esti un prost! Dar noi am fost destepti”, mai adauga actorul.
Acestea fiind datele situatiei, nu este de mirare ca Matt LeBlanc a mai declarat: ,,Nu mai trebuie sa lucrez niciodata. Si chiar imi place la nebunie sa stau degeaba”, spune vedeta din ,,Prietenii tai”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending