Connect with us

ALL MEDIA

Matt LeBlanc adoră să stea degeaba

Published

on

 

Matt LeBlanc, unul dintre protagonistii serialului ,,Prietenii tai” (,,Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare Luni si Marti de la ora 21:00, a dezvaluit cotidianului britanic ,,The Sunday Times” una dintre modalitatile sale favorite de petrecere a timpului liber – statul degeaba. ,,Imi place la nebunie sa stau degeaba”, a declarat actorul, care a recunoscut cu francheteca, de fapt, la suma pe care ai ncasat-o dupa ce a lucrat la ,,Prietenii tai” nici nu mai trebuie sa munceasca, daca nu vrea. ,,Charlie Sheen cistiga 2 milioane de dolari pentru rolul din ,,Doi barbati si jumatate” acum. La vremea aceea, noi cistigam fiecare cite 100 de milioane”, spune Matt LeBlanc.
Intrebat daca I se pare ca intr-adevar merita atitia bani, LeBlanc raspunde: ,,Asta e irelevant. Noi puteam sa cerem banii aia. Daca esti in postura de a putea sa ceri o asemenea suma si nu o faci, esti un prost! Dar noi am fost destepti”, mai adauga actorul.
Acestea fiind datele situatiei, nu este de mirare ca Matt LeBlanc a mai declarat: ,,Nu mai trebuie sa lucrez niciodata. Si chiar imi place la nebunie sa stau degeaba”, spune vedeta din ,,Prietenii tai”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending